Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Solde: Skjutdörrspartierna är från Myresjökök...köpte de samtidigt med köksinredning o badrumsinredningen...men i vår sovrum så har vi satt in ikeas gardrobsstommar med tillhörande inredning....lätt att flytta inredningen eller köpa nytt mm. Annars hyllsystemet som vi har är pelly.....o då har vi en skena längst upp mot taket som fästs in i väggen....på den skenan kan vi sen kroka/hänga fast konsoller som hänger ner....o på konsolerna så kan man montera hyllkonsoler o hyllplan o allt möjligt....men med väggskenan/listen så kan man lätt flytta runt om man vill!

  • ingenjörsbruden
    Aleta skrev 2011-01-25 21:38:46 följande:
    Härligt Blomman, vilken disciplin! Jag borde nog inte heller sätta mig vad datorn så här dags...

    Solde, nu såg jag bara-vara-snäll-tråden. Är det inte så att folk har blivit mer lättstötta också (eller det kanske de alltid har varit ).

    Föräldramötet gick bra, men givetvis var någon allergisk mot mandlar. Tur att jag slängde ner lite av mammas russinbullar.

    Sov gott underbara människor.
    Extra kramar till Flamman också. 
    Men attans då...tur du hade russinbullar hemma.
  • ingenjörsbruden
    dfk skrev 2011-01-26 08:48:05 följande:
    Blomman, vilket härligt goo!Glad

    Lanovia, Aleta, Ingis, Tack för tips! ja vi har vridit och vänt på olika lösningar. En mysig nattlampa som lyser dunkelt rött i hennes fönstret har vi, tusen miljoner gosdjur i sängen har hon, dörr öppen på glänt, trapplampan tänd men vi har inte tänkt tanken på en madrass el. extra säng som kan stå bäddad för nattliga besök. Ska höra med maken om hur han ställer sig till det.
    Det finns ju sådana där uppblåsbara sängar man kan ha.

    Solde och Ingis, vad mysigt med trådfika, önskade att jag bodde närmare...

    Lanovia, åh.. dessa sprutor. Stackars liten! Vad skönt att det går bra med jobbet.

    Ingis, förstår att du inte kan sova bra i en sån ställning med armen mellan spjälorna. Vaknar hon direkt om du smyger ut armen när hon somnat? Låter som det är tänderna.
    Mysigt med er sparesa längre fram!

    Kram på alla trådisarHjärta

     
    Vi hade en skumgummimadrass....idag hade man fått ryggskott av att ligga på den...men för ett barn så är det nog tillräckligt.....man kan kanske ha den under sängen under dagtid o bara dra fram den på kvällen....

    Ibland vaknar hon direkt...men ibland går det bra.....ibland snarkar ingis långt innan busan somnat om...
    Men inatt så provade vi att ha ett extra linne under pyjamasen...då vaknade hon bara till o var törstig vid 21 o vid 03....klar förbättring....men vid 03 så hade hon nog drömt lite osså så då fick jag stanna kvar...men behövde inte ha armen inne hos henne....så idag är jag lite mindre ledbruten!

    Lämningen gick bra idag....idag skulle hon lämnas 0730 så hon kunde äta frukost med de andra....o det funkade kanon....högst troligt för att hon var hungrig!
  • ingenjörsbruden
    lanovia 08 skrev 2011-01-26 08:30:10 följande:
    Tittar in med en stor gäsp. Inte alltid lika lätt att gå upp halv sex på morgonen. Har haft en lite småorolig tjej inatt.
    Vi vaccinerade henne igår. Lilla stumpan vad hon skrek på kvällen, måste gjort ont i kroppen plus att febern verkade vara på väg uppåt när vi tryckte i henne alvedon. Hon sov gott några timmar och lagom till att vi skulle lägga oss var hon klarvaken. Så hon har legat inne hos oss hela natten, supermysigt men tror inte jag sovit helt hundra.
    Vacc är inget kul.....kunde ni inte ge henne en dos alvedon till?
    Nä utvilad vaknar man inte om man haft liten loppa i sin säng....men visst är det mysigt! OM de inte slänger armar eller ben i ansiktet på en var 10 min....
  • ingenjörsbruden

    Testade att ge loppan alvedon i natt/morse/kl 03...om det är tänderna som spökar.... o sen sov hon rätt ok till 0630 då hon började vända o vrida lite....så det kanske är tänderna....man blir rätt bra på att gissa en massa när det är småbarn....kan det vara ditten eller kan det vara dutten....hmmmm...

    Nä nu får jag ta o sluta spamma...

  • ingenjörsbruden

    Hej godingar!

    Flammis: DU är underbar! *KRAMAR*

    Hvidis: Vojne vojne för svårmödrar.....hoppas dagarna går fortare än fortast!

    Lanovia: Skönt det går bra hemma med maken o lilla E trots gnällighet...kanske tänder på g?
    Min lilla loppa hade inte så mkt feber....men hungrig var hon...tro tusan man är gnällig o kinkig om man är hungrig....så när vi kom hem slök hon en hel portion gröt o sen 1,5 h senare så åt hon en hel lunch o sov sen i 2 h på det.....misstänker dock att ngn tand är på g.

    Fru E: *kramar*

    Solde: Har tyvärr ingen aning om var du kan få tag i tunikan...kanske på nätet?

    Idag ska jag storstäda huset, handla o sen kommer svärisarna på liten fika innan vi tillsammans ska gå o hämta loppan på dagis!

  • ingenjörsbruden

    Har blivit kallad till tingsrätten....


    Ngn som vet....om man är kallad till förhör ang en specifik händelse....så får man inte vara inne i rättsalen innan va? Syrran ville ha mig vid sin sida som stöd....blir svårt när jag är kallad själv....

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2011-01-27 09:44:21 följande:
    Ingis:
    Nej, du får sitta utanför tills du skall höras. Får hoppas du kommer in bland de första så du kan stötta systern din.
    hennes tid är kl 13 o min är 14.45....o det är rätt länge....
    suck!
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2011-01-27 09:46:42 följande:

    Hejhopp.. sällar mig till Klockarbol och teflonhjärnornas rike...


    Grodan har inte kräkts sen igår eftermiddag!! Hallelulja..


    Det gör däremot mellan M nu.. så i natt var sömnen otroligt splittrad, för Grodan och maken sov i vårt sovrum ( de har bott på soffan) och Lilla Vild och Mellan M i rummet som de delar bredvid oss och eftersom jag bara väntar på att lilla Vild ska börja har jag vaknat för alla ljud,, alt. legat vaken... lite disträ är jag


     


    Och hur sjutton orkar små barn som varit apsjuka hålla igång så??


    Just nu kryper Grodan runt och river ner allt hon hittar, försöker ta sig upp i trappen och har glatt börjat om sin karriär som dokumentsförstörare...tur maken är ledig idag så jag hinner titta in här


     


    Skönt att Grodan inte kräks längre o ni slapp sjukhuset..... låter som att hon är sitt gamla vanliga grod-jag!
    Har bajsblöjan kommit än? Borde inte vara ngn om hon inte fått behålla så mkt mat....

    Nu, städtajm!

    KRAM
Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård