• Fru E

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Flamman-ja NÅGOT hade känts tryggt att känna

  • Fru E

    Ninnis- så SKÖNT att få höra att man inte måste känna något speciellt, lugnar mig enormt även om jag skulle kunna vara logisk själv men det är inte samma sak

  • Fru E

    Bruttan-ahhhhhh bygger upp min positivitet med dina berättelser om spottings/blödningar

    Ninnis-vissa dagar går det bra att tränga undan nojjorna, oftast dagar utan spottings, men när de väl kommer så slår paniken till lite. Senast igår kväll så var bara tvungen att ta sista testet imorse med veckoindikator *skäms* visade på 2-3 veckor dvs stämmer bra med att vi bör ha gått 5 hela veckor. Veeeeeet att blodprovet antagligen sa samma sak men så skönt att ha kommit förbi 1-2 veckor som det stod förra försöket.
    Mantrat nu är delmål som Mugglan brukar säga, blodprov på måndag, VUL nästa måndag och sedan lägger vi ny plan om vi kommer förbi de två första delmålen.

    Bruttan-underbar bajshumor en fredag morgon

    Flamman-kanske en liten flört på den bekanta så maken får tänka till lite

    Sov otroligt kasst inatt så är lagom trött idag, sov mycket bättre förra gången har jag för mig mest skumma drömmar som spökade då. Jaja får bli en lugn kväll med sängen tidigt och sovmorgon imorgon.

    Lanovia-hoho

    Ingis-hoho

  • Fru E

    Ninnis-mekan skällde på mig lite men bara lite dock har spottingsen ökat något så förtar säkerheten lite men borde vara van vid det här laget . Jaja ska sluta tjata om härliga detaljer nu och låta er vila öronen ett tag

  • Fru E

    Ninnis-vad sägs om varje dag fram till måndag kväll att vänta är INTE min grej eller att slappna av och försöka glömma baaaaahhhhhhh!

  • Fru E

    Soldemor- det är ni här inne som får mig att överleva fram till denna måndagen och förhoppningsvis nästa men de sista orden viskar jag än

  • Fru E

    *vinkar lite trött*

    Liksom förra söndagen lite sömn inatt men nu är blodprovet taget och svaret kommer nog sent i eftermiddagen mellan halv fem fem skulle jag tro. Tio i fem ringde de förra måndagen för att hålla oss på halster extra länge.

    Tror varken eller just nu, känner inte så mycket i kroppen så är lite likgilgtig fram till de ringer.

    Nu kallar jobbet, var på kontoret kvart över tio.........

  • Fru E

    Kan jag absolut göra!
    Får se om jag vågar ringa innan och efterfråga resultatet så vi slipper våndas till kl 5......

  • Fru E

    emkomna med Max mat i magen................och en massa ärenden gjorda.............

    Ja vad ska jag säga, hcg-värdet hade sjunkit sedan i måndags så bra är det inte. Fick  vul-tiden flyttad till på fredag för att se om de kan se något, egentligen 1 dag för tidigt enligt deras schema men de föreslog det själva så vi slipper vänta över helgen med.  Men troligen nytt missfall och liksom förra gången blöder jag inte eller har ont.
    Den 26 mars fick vi 3-4 veckor gravida och i fredags 4-5 veckor så minst en vecka längre kom vi denna gången vilket är en klen tröst.

    Nu avsnitt, kalkning av gräsmatta och sedan sängen

    på er och tack för all stöttning!

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård