• Hvidbrud

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Vilken dag blommis! Herre min je! Men den var viktig. Tänk att du får prova utan kortison redan! Du är mig en fighter i sin egen kaliber. Lycka till i dag hos psykologen. Eller lycka till vet jag inte om man säger, men du vet bad jag menar. Hoppas att det känns bra och att du känner att det kan vara till nytta. Du är ju själv en människa med enorm människokännedom, empati och mycken klokskap, så jag hoppas att personen du ska prata med kan pingponga bra med dig! (kan den säkert!)
    På bussen på väg till skolan nu. Teambuilding idag! Det gillar jag! (note to self: bara för att du kan övningarna, behöver du inte basunera ut lösningen. Låt de andra också får lura på det.)

  • Hvidbrud

    Leksi: hur var bröllopet? Han ni i tid:-0
    Ingis: Skolan har gått bra! Det är roligt! Men det går i rasande fart, har redan hunnit med två framläggninharboch ett tredje projekt är i gång. Vi ska göra en presentation för hur vi vill göra hela juldekorationen för ett närliggande köpcentrum. Storyboard, planteckningar, fasadskisser, events och hela faderuttan- så det är full on! Vår första praktik kommer i och för sig snart och då ska vi samarbeta med stora stadens samverkan till juldekorationen, på riktigt, så det är nog bra att vi vet vad vi håller på med Problemet är att barnens förskola har planeringsmöte dvs stängt på fredag när vi ska framlägga. Ingen kan passa j i några timmar E och Batman har för länge sen bokat biljetter till Stockholm där lillkusinen fyller ett, så vid 10.30 åker de... Men det ska nog lösa sig... Annars är det bra- 32 tjejer från '93- '68 med all möjlig bakgrund. Det är en härlig mix... Nä, nu ska barnen nattas så jag kan höra mina läxor! hej hej!

  • Hvidbrud

    Hur går det utan medicinen blommis? Hur mår du? Du vet väll att du inte kan vara borta från tråden så länge, nu när du håller på att omdosera och så. Sen vill jag veta hur högsta hönan har tagit konkurrensen. Och om det har blivit fler kantareller. Bruttan i norr verkar fylla hink efter hink med skogens guld och gör smarriga mackor med. (enligt fb's blidbevis) Här nere i söder har vi inga svampar av den slags alls .
    Förresten har vi lagt husköp på hyllan. Det är inte tid nu. Men byta lägenhet vIll vi gärna, så nu letar vi På annat vis.
    Skolan rullar på. Det är kul men jag ifrågasätter lite HUR jag ska få ihop yrket med min etik och moral, men jag och en annan kvinna har snackat lite om det och kommit fram till att vi nog hittar en väg som är rätt... Jag tröstlöshet ju inte masskonsumtion Men min utbildning går ut på att sälja all skit som säljas kan, bara det presenteras på det rätta sättet.... Ja ja.

  • Hvidbrud

    Ho ho?!? (eko-ko-ko-ko-ko...) har alla gått och gömt sig under en filt eller nått? Det är jäkligt tråkigt att hänga här själv faktiskt...

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård