Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    I vått&torrt när midvinternattens köld är hård

    Man får ta alla komplimanger man får Ingis, det är min devis i alla fall 

    BS, vad jobbigt med köket. Vattenskada alltså och försäkringsärende?  Men kul att få det nytt och fräscht!
    Hur fick det till slut med biverkningarna denna gång, det gick hyfsat bra alltså?

  • start september

    Bihåleinflammation samt akut ögoninflammation. Ingen bra kombo, kunde inte se och inte ta hand om två barn. Fick bli läkare och medicin, men den enda som hjälpte krävde amningsstopp. 48 hemska h är nu över . Lilla var LYCKLIG när hon fick amma. Lilla hjärtat. Och jag har tvättat örngott, kokat flaskor och pumpat bröst. Vi var helt slut allihop men hon åt i allafall ibland, och jag tror jag klarade mjölkproduktionen.

    Kris i mjölkfabriken, både fyskiskt och emotionellt. Stora har varit så duktig med lillasyster och trötta mamman., Duscha du lite till, jag kan leka med henne sade hon och så kunde jag massera bort alla stockningar och stora sjöng för lilla som log lyckligare än på de sista dygnen. Underbar är hon. Men trotsig, läkarebesök med två barn är sådär. Nu är maken tackochlov hemma och iväg med storm. Lilla och jag har sovit och ammat.

    Totalego. Nu ska ögonen läka och jag bli piggare så går det vägen. Och stora slippa infektionen. Handsprit en masse.

  • start september

    Tack PB{#emotions_dlg.flower}

    Det känns bättre idag efter sömn i alla fall. Det var ju inte så smart när ett barn precis blivit bra att stoppa in ett par linser inser jag men både babysim och optikern på samma eftermidddag gjorde att jag chansade. Det tog två h sen var ögonen inte att känns igen.

  • start september

    Tack för sympatier. Maken verkar kass också men kämpar på med stora och jag ska sova med lilla.

    Stackars alla som är sjuka - det verkar vara spritt elände. och det är inte ens februari än...

    Fru E, hade en cysta under graviditeten med stora också. Den växte fram till v 18, sen vände den av sig själv. Hade jag inte varit gravid  hade de opererat. Jag gjorde ju också massor med VUL i början med stora och ingen sade nåt, den kom nog snabbt. Sen fick jag jätteont i v 9 eller så och åkte till akuten. Stora mådde fint, men större än henne var cystan. Den var nog också graviditetsrelaterad.

  • start september

    Snörvel. De sitter i länge de här förkylningsvirusen. Dessutom letar jag vattkoppstecken på barnen, går på förskolan och så träffade vi kompis som sen blev sjuk. Sen börjar man ju läsa om influensa och vinterkräk och så sätter ju RS fart nu när det blir kallt vilket man ju ska akta Lilla för. Suck, Och handsprit.

    Vi har varit så lyckligt lottade att stora varit frisk sen maj (dvs inga hemma från dagis). Sen har hon haft diverse grejor över helger och vissa fredagar (hon är hemma fredagar) har det känts som att VAB hade varit allteranativet så det får väl vara vår tur ibland. Men med resande make är det ju sådär kul. Jag har en del barnvaktshjälp när han reser (jobbar ju lite parallellt också), men på nätterna är man ju själv och vilka sjuka barn vill vara med andra än mamma/pappa?

    Längtar till sol och värme och inga baciller. Samtidigt som jag är så lycklig för min lilla familj. Snuva eller inte.

  • start september

    Muggles, har nostalgitripp och läser gamla trådar. Enda sättet att minnas hur stora var med mat och sov och sånt. Återigen, vad mycket bra tips jag fått av dig. Guld värt med någon som legat lite för hela tiden och tycker ganska lika i många frågor 

    Tänk om man kunnat se sig själv nu där man satt för tre år sedan... Tur att man inte vet allt.

  • start september

    Ni som har två barn, hur tänker ni kring en ev nr 3? Jag må vara knäpp men tankarna snurrar. Inte misnt för att det tog lång tid att få till båda barnen och klockan går.

Svar på tråden I vått&torrt när midvinternattens köld är hård