• kapellösa

    4e juni 2011

    Hej på er!

    Då den gamla tråden varit stängd sedan länge tänkte jag att det var dags att starta en ny.
    Hur går det för er i planeringen? Allt klart? Precis kommit igång? Ångest över fägteman? Funderingar på huruvida din ingifta låssaskusins nya flickväns hamsteruppfödare har en given plats vid honörsbordet? Och när är egentligen den optimala tidpunkten att skicka iväg inbjudningskorten?

    Eller kanske något helt annat du vill diskutera, tipsa eller fråga om?
    Välkommen hit!

  • Svar på tråden 4e juni 2011
  • Myskulla

    Nu är vår dag här, äntligen, solen skiner också och det kommer nog bli varmt, så solkrämat mig har jag också gjort. En stund efter kl.10 kommer min bror och hämtar mig och skjutsar mig till frisören.

    Sen får det fixas bål och allt, glömde ställa ut glas till bålen, men de får de i köket fixa.

    ****************
     

  • prinsessanogrodan

    Hurra!
    Nu är vi gifta tjejer!!!!!

    Jag och min man (hurra! äntligen min man!) hade en underbar dag!

    Solen sken,gästerna skrattade och grät om vartannat, jag grät i kyrkan när vi skulle säga våra löften, mannen strök bort mina tårar och grät nästan en liten skvätt han också, prästen var härligt personlig, buketten var underbar, fotografen tog jättebra bilder, min frisyr och smink höll hela dagen,maten och tårta var jättegoda, min ring är fantastisk, min klänning blev beundrad, talen var lagom långa och väldigt roliga, mamma och svärmor och moster hade fixat ett eget festhäfta med sånger , mina syskonbarn vann tipspromenaden och vann en liten hink med godis (väldigt uppskattat ) utsikten från kyrkan var underbar ( kyrkan ligger uppe på ett berg och man ser ut över havet och skog), sången och musiken i kyrkan var fantastisk, dricka bubbel och bada i bubbelpool basta och bad i havet med gästerna som sov över - härligt

  • Moemoe

    Ja, äntligen gifta! Hade en fantastisk dag i solen. Sa ja i Stockholms stadshus 14.20 och hade fest på Nyckelvikens herrgård med kära familjen och vänner. Underbart från början till slut, romantik, god god mat och dryck, fina och roliga tal och massa kärlek. Grattis till er alla! Hjärta

  • Kattpoet

    Löftena har förnyas!  
    Det var så vackert och när vi stod där började klockorna i Öja kyrka ringa, det var så vackert!
    Det var så skönt att få dela denna dagen med vänner, det som skulle varit där om vi inte hade varit tvunga att gifta oss utomlands.

    Det var en underbar dag och så mycket kärlek i luften.

  • MrsT2011

    Ljuvliga, fantastiska bröllopsdag! Kan man vara lyckligare?? Gästerna sa att de aldrig sett ett gladare brudpar! Hjärta

    Ingen som helst känsla av tomhet nu när det är över faktiskt, njöt av varje sekund igår och har haft det gudomligt mysigt idag med room service-frukost, middag på en uteservering och presentöppning i lugn och ro hemma i soffan. Vi är så glada och nöjda så det är inte klokt!! Solig

  • Matilda Bäcker

    Äntligen gift med min underbara man! Och vilken fantastisk dag vi fick, kan inte bli bättre! SkrattandeHjärta

  • c4trin

    Hade också en underbar dag och allt flöt på precis som vi önskat oss. Helt underbart =)

    Nu vill jag se lite bilder på er alla, hur fina ni var på vår bröllopsdag! :D

    Här e vi iaf =) :



  • Helcore

    Stort grattis till er alla!! Vilken dag!! Jag finner inga ord..... Här är en bild från vår underbara dag!


  • Myskulla

    Hej alla.

    Vi hade en underbart strålande solig dag.
    Vi gifte oss i Sankt Knuts kyrka i Lund, lagom stor var den.
    Vi var 43 totalt, tyvärr missade två gäster själva vigseln, då de fick rummet lite sent och sen inte
    hittade till kyrkan.

    Festen var härlig och min mans faster hade ordnat autografjaktspapper, man fick ett papper med olika meningar som t.ex "kan spela fiol" "har varit i Tyskland", "bor eller har tbott i Göteborg" osv, så då fick man mingla runt bland gästerna.

    Mamma och svärmor hade fixat med maten och mannens storasyster hade fixat efterätten.

    Efter presentöppning och ett tag senare så skjutsade min bror oss till scandic i Lund, och väl där så var det fullt med parkerade motorcyklar. Vi kom in och de hade världens avslutningsfest och det var härligt bland alla dessa motorcyklister komma som brudpar på deras trevliga fest, vi checkade in och då visade det sig att alla rum var fullbokade (vi hade bokat rum innan) så de hade uppgraderat oss till sviten istället. =)

    När vi sedan var på väg till hissen så började de sjunga gratulationssång till oss, livemusik och 100 pers som sjunger, det är trevligt.

    Vi tänkte att vi inte skulle ha sviten, då vi ändå bara skulle sova där, men nu blev det ju sviten ändå till det pris som vi skulle betalt för det andra rummet.

    Sen på söndag morgon, så sa min make att han hade läst att det var tradition att brudgummen skulle ge en morgongåva till bruden, så han bad mig öppna garderoben och där inne låg ett stort paket.
    Det var en ny bärbar dator. =)
    Han hade åkt till hotellet i torsdags och bett personalen gömma paketet i det rum vi skulle sova i.

    Under incheckningen så fick maken också en lapp, jag trodde det var internetaccessen, men det visade sig vara en lapp att de hade gömt presenten inne i garderoben.

    Jag fick det filmat, och det är jag glad för, vi hade en sån underbar dag.

    Fotograferingen inne på botaniska trädgården gick också bra och folk gratulerade oss, gott om folk var det på de öppna ställena, men det var ingen vid de dungar som vi hade tänkt. =)

  • Myskulla

    Det hände bara en sak under vigseln och det var att jag var lite ivrig och sa ja, innan pastorn hade fortsatt med "i nöd och lust".så jag sa ja två gånger i lördags. =) 

Svar på tråden 4e juni 2011