• Cantaton

    Mmm


    MittiPrickBrud skrev 2010-11-24 18:23:09 följande:
    dfk, svar ja, jag gör både text o musik, till alla möjliga olika slags låtar faktiskt! canta, det där är ju hur spännande som helst. *kram*
  • Cantaton

    Här kommer en tröttis. Hela dagen har gått till att städa ur vår lägenhet i stan. Nu har vi lämnat nycklarna. Sedan handlat... och kört hem i snön. Nu är jag som sagt bra trött, men vill ju adventspynta också!! Hmm. Lite kanske.

  • Cantaton

    Sjunger "Ja, må han leva, ja, må han leva, ja, må han leva uti hundrade år. Javisst ska han leva, javisst ska han leva, javisst ska han leva uti hundrade år!" Hipphipp hurra hurra hurra!!

  • Cantaton

    Fjosok!!


    MittiPrickBrud skrev 2010-12-03 17:29:15 följande:
    Canta, vem fyller år? Stämmer in i sånger för säkerhets skull!   Här sitter jag och uppdaterar min hemsida, lagt in två av mina julsånger där nu. Roligt att pyssla med. Är i övrigt inte helt kry, mår illa och känner mig allmänt risig. Gladde mig åt att få se Fjosoks förband, det var kul när man visste att det var nån man "känner" som var med. Önskar soldemor en god flytt och hoppas allt blir toppen. Bobou, kul med körövning Tinker, så tråkigt med chefen.. det är inte kul när den relationen inte är bra.. kram på er alla tanter och, ni har väl på er broddarna nu!
  • Cantaton

    Åh!! Jag visste inte att de publicerats. Var det i Expressen? Vet du rubrik på artikeln?


    MittiPrickBrud skrev 2010-12-04 22:46:01 följande:
    Fjosok, grattis!   Canta, jag såg att du fotograferat ett par bilder som fanns med i nöjesdelen av kvällstidningen igår... Kul!   Idag har vi varit på IKEA. Det var en idé vi delade med väldigt m ånga andra. Någon annan dag åker vi nog tlllbaka och smakar deras julbord, det såg smarrigt ut och var denna lördag oerhört välbesökt. Kan tänka att det en vardag mitt på dagen kan vara lite bättre möljigheter att avnjuta i lugn o ro..   Kram på er och godnatt!
  • Cantaton

    Äsch, du hittar nån på festernas fest


    Fjosok skrev 2010-12-05 08:56:10 följande:
    Tack alla. Fjosok fyllde inte år men hans alter ego i verkliga livet fyllde år. Fjosok är evigt 25, bara så ni vet :)Hehe, Förbandet, förBANDET, eller FÖRbandet. Kul är det att vara med iaf. Finns en del kompetens i den där föreningen när det gäller scen och musikkonster vill jag lova. Har varit en lagom jobbig helg, som vanligt. För min del vore det ljuvligt om helger inte fanns utan man fick jobba non-stop. Helgerna blir i 9 fall av 10 totalt ensamma och de tär skitjobbigt. Men då ens kompisar bildat familj och man är ensam kvar så är det svårt, man blir liksom femte hjulet överallt. Kanske man kommer ut detta då deras barn flyttat hemifrån om 20 år, typ ...Jag har förstått att jag inte är attraktiv eller intressant på äktenskapsmarknaden, det är ok och jag lever gott med det. Men att uteslutande bara ha sig själv att umgås med är jobbigt som attan. Vette 17 hur man tar sig ur detta ... Ha en fin söndag!
  • Cantaton

    Jag skojade bara med dig Faktiskt inte helt schysst att starta en sån tråd, klart du fick den bortplockad!


    Fjosok skrev 2010-12-05 10:46:57 följande:
    Haha, knappast :)Under några månader runt 2004-2005 fick några brudar här på BT fnatt och startade en tråd om att dom ville se mig bortgift snarast. Lyckades få tråden bortplockad. Är just att föröksa komma ut mer i det sociala livet som är grejen just nu, det andra är som sagt dött och begravet...
  • Cantaton


    Fjosok skrev 2010-12-05 11:10:02 följande:
    Det fattade jag såklart Men det gjorde inte dom damerna när det begav sig. Vart ett himla liv när den tråden var borta ...
  • Cantaton

    Verkar inte ha publicerats på nätet. Jag får ringa och beställa tidningen till kontoret. (Jag har koll på pressbevakningen.)


    MittiPrickBrud skrev 2010-12-05 20:58:12 följande:
    r har pippi på att träna är rubriken två bilder på M L då hon är på hal is expressen fredag nöje XL
Svar på tråden Tantvarning – om igen!