Inlägg från: TinkerBelle |Visa alla inlägg
  • TinkerBelle

    Tantvarning – om igen!

    Män blir aldrig vuxna. Däremot är dem varierande barnsliga beroende på vad som för stunden passar dem.

    Konvalj - låter som din dialog med ditt ex. åtminstonde är på en normal nivå, men som sagt det kan ju snabbt vända.

  • TinkerBelle

     


    Fjosok skrev 2010-11-03 21:00:46 följande:
    Är man men tantig så det dånar iband, hehe Skickar dock ut en hälsning!

    Skulle väl vara din tantighet som gör att du kvalar in som vuxen?!

    Hur går det med alla klänningarna?

  • TinkerBelle

    Hmm jag har kvar min "blåsa" från studentfesten i början av 90-talet. Undrar så just om jag kommer i den fortfarande?

    Får nog testa i helgen och be sonen ta en bild så kan jag lägga upp den sen.

  • TinkerBelle

    Usch usch usch!

    Sitter med en powerpoint presentation som jag borde gjort för lääääänge sedan för mitt gamla jobb, nåja fyra veckor sedan, och det är så tråkigt. Jag kan det som behövs skrivas ner men jag vill ju helst krypa upp i soffan bredvid mitt lill-skrutt!

  • TinkerBelle

     


    konvaljen skrev 2010-11-03 21:46:57 följande:
    Nu vankas promenad med hunden innan jag ska bänka mig med popcorn och Gordon Ramsey. HAN hade jag gärna haft kontakt med även som ex.....På tal om att testa klänningar,testade en klänning från iaf tio år tillbaka i tiden och KOM I DEN. Total lycka tills bonusdottern krasst konstaterade att: "den kan du ju inte ha,ser löjligt ut med korta klänningar i din ålder"..:-0   Är väl sant iofs.men ändå....Ha en bra kväll alla tanter.

    Gordon - mums! Skitrolig är han också. Kanske inte när han gormar och svär, men för dem som sett hans "cock along" program förstår vad jag menar.

  • TinkerBelle

     


    Fjosok skrev 2010-11-03 22:19:03 följande:
    Nja, pysslar hellre med moderna stilar varierat med puff idag, det lilla jag hinner med   Allt bra med Bobou och Tinkerbelle annars?

    Jodå allt bra här. Ska med lilla mamsen på symässan på fredag. Det ser jag fram emot. Kommer säkert hem med en massa icke nödvändigt som bara "anfaller" när man står och tittar på det.

    Nu är jag klar med min presentation och den är skickad. Ska krypa till sängs. Man blir trött att vara uppe i ottan.

    Natt natt!!!

  • TinkerBelle

     


    tonårsmorsa skrev 2010-11-03 22:44:42 följande:
    Hej allihop! Här kommer en "gammal" tant och kikar in.

    Hallå där hur är det? Det var jääätelänge sedan!

  • TinkerBelle

     


    Norrskensflamman skrev 2010-11-04 09:43:15 följande:
    Tinker: Vad ska man säga... karlar *suck*... Kram!MIn brukar köpa snygga kläder till mig ibland, snygga klännigar, skor etc. När det då äntligen blir dags för fest (vilket inte är ofta) eller ett tillfälle att använda de där kläderna, t ex en middag eller så. Ja, då blir han sur och misstänksam; "Varför klär du upp dig så där, ska du ragga eller" osv osv. Men för helvete!! Give me a break...

    Precis så var ärkeaset!
    Maken däremot är lite väl stolt och ivrig att visa upp sin fru...
    Han var och firade en kompis som fyllde 40 förra helgen och av naturliga skäl kunde jag inte följa med. Så stod han och samtalade med en tjej han kände från tonåren, som bröjade flirta lite väl mycket. Då drar karln upp sin mobil och visar upp en bild från i sommras när jag ligger och solar topless! För han ville vissa hur lyckligt lottad han var att hon hade inget att komma med! Slog väl över åt andra hållet kan vi lugnt säga känner inte att jag (eller mina boobies) vill figurera i hans vänskapskrets till allmän beskådan...

  • TinkerBelle

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 09:47:59 följande:
    God morgon på er alla. Scones någon?  Förstår mkt väl att man inte ska klampa in i trådar hipp som happ,bara för att man följt dom i smyg... Kruxigt att vara "ny" dock,man vill så gärna "vara med" och stötta,vräka galla över livet i allmänhet och glädjas över alla lyckoämnen men man vågar inte riktigt av risk för att känna att man klampar in på ngn annans revir.Tanttråden verkar sååå mysig och ni verkar alla vara riktigt "goa"(och starka) kvinnor.. Som Flamman tex,hoppas din makes polett snart ramlar ner och han märker vilken otroligt kärleksfull och stark kvinna du verkar vara. Är väl så att ibland ver man (männen....) inte vad dom har mitt framför näsan förrän det är försent..Äsch vilket riktigt töntinlägg det blev,skyller på att jag bara fått i mig en kopp kaffe ännu...

    Men du är så välkomen!
    *kram*

  • TinkerBelle

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 11:58:00 följande:
    Hoppas det är ok att som "nyis" börja gnäla redan... Men fy vad folk kan vara okänsliga/tanklösa ibland! Mötte en bekant i affären nu,har inte så mkt kontakt längre men pratar ju såklart när vi möts. efter lite ditt och dattsnack så kläcker människan ur sig "Men du,nu när du är 40 mååste ni skynda err att skaffa barn. Det är en gudagåva att bli mamma och lite konstigt är det ju att du inte skaffat några..." SAY WHAT,visste inte om jag skulle böla,bli förbannad och flippa totalt. Hon har ingen aning om våran situation (4 missfal,otaliga utredningar och sedan ett besked att jag inte kan fullfölja en graviditet) och att bara kläcka ur sig en sådan sak är ju helt otroligt. Visste inte vad jag skulle svara uan stod och såg ut som en fågelholk. ja ja,lycka till säger hon och traskar därifrån. Vad säger man eg om en sådan människa.Förlåt det kanske lite väl utlämnande utlägget men behövde bara spy lite galla.Nu får det bli mys med hunden och en rejäl kopp kaffe.

    *flera kramar*
    Tanklöshet är nog en av mänsklihetens sämsta sidor. Vi förutsätter gärna att vad som är normen för mig är själklart normen för hela min omvärld. Ödmjukhet, respekt och eftertanke i massor skulle flera av oss behöva.

Svar på tråden Tantvarning – om igen!