• Im yours

    Tantvarning – om igen!

    Hej söta thinker, kul att se dig igen. Skriver inte så ofta numera, men som sagt ibland flänger jag förbi


    Här är mitt nya bloggställe;


    blogg.expressen.se/liztheone/tip.jsp


    Jag har ju flyttat in till centrum, o åker kommunalt på egen risk. En del chafförer har nog köpt sitt körkort på Pressbyrån När man var liten var det väl ändå, en man med glatt humör som körde buss?


    Kramar till alla!


     


     


     

  • Im yours

    Hej tjejer!
    Tänkte att jag skulle visa mig igenKyss Som för de flesta är det massor att göra hela tiden. Nu har jag varit i norrland och turnerat i 2 v.  Besökt barn, barnbarn, pappsen. Känner mig lite lik min egen mormor då hon kom och hälsade på med sin vita resväska. Det har varit både goda och sorgliga dagar. Att rå om mina småtroll Smilla nu 2 1/2 och Dexter 1 år är det mest glädjefyllda. Vi leker, dansar, läser, sjunger, gosar, är ute ...... Ja, tänk så mycket kärlek man får ....... Smilla med sin lilla hand i min och sin fartfyllda glädje, och Dexter då han ger mig det där leendet och jag får pussa på honom. Jag vet inte riktigt hur man klarade sig innan de kom till världen. Smilla är mycket noga med att ha liknande kläder som jag .......... - Farmor har du klänning och leggins?, och så swich är hon på sitt rum och byter om. Dexter vill gärna klappa händer, vill men vågar inte gå än,  och försöker alltid få låna mitt halsband, att stoppa i munnen förstås.

    Jag har oxå besökt min älskade pappa, han är 73 år nu. Sedan hans hund blev överkörd den 28 nov förra året,  har demensen slagit klorna i honom. Det har gått så oerhört fort ....... och man blir förtvivld ........ Hans kondition är bra, och vi har promenerat varje dag.  Men att se sin pappa som man älskar, göra virriga/tokiga saker .......... Och att hör honom säga, - Jag är ju inte galen ......... det känns som en stöt i hjärtetrakten. Nu ska jag strax lämna Ö-vik och min dotter, men åker upp till pappa igen om 3 v.

    Har självklart träffat alla mina tre ungar, de bästa barnen som finnsOskyldig De tar hand om mig på ett så älskvärt sätt ............... att jag med gott samvete. Kan säga att jag gjort ett skitbra jobb som har uppfostrat dem på egen hand.
    Minstingen trivs i sitt Umeå, och jag fick pussa lite på honom oxåHjärta Han pluggar, tränar, och gör musik i sin hemmastudio. Dottern kliver upp 03.00 och går till sitt jobb som konditor, och varje dag har hon med sig läckerbitar till mig. Rullar snart fram på gator och torg. Min äldsta son har varit pappaledig, och det är grymt kul att se hur bra han sköter papparollen, (barnbarnen). Dessutom har de valt finfina flick- och pojkvänner.

    Puss och kram till alla er. Ställer in en av dotterns specialare, Pavarottitårta och några termosar med drickbart. Huset bjuder, ta för er!!!!! 

  • Im yours

    Hej, hej vinkar tillbaka. Krya på dig Cantaton, så inte någon missar att njuta av din ljuva stämma.
    Soldmor; vad menas med askonsdagsmässa? Jag är tyvärr inte så bevandrad i det kyrkliga, och det man inte vet ska man ju fråga omSolig

    Flamman; Vad härligt med en weekend med folk som man vet var man har. Mer av sånt till folket.
    Mittiprick; Har du oxå någon inspelning som man kan lyssna på? Som Cantaton menar jag.

    Idag har jag beställt min hemresa, åker mot Örebro på fredag. Har varit borta i 3 veckor, o fasiken vad det gått fort. En kompis ringde för att höra om jag rymt el så, haha. Jag har fått Monikers Oh, my god i huvudet ....... nästan så att jag går som som honom, struttande liksom. Oh lala, oh lala .................

    Blomman min vän, om du tittar in här. Var har du gömt fotot på denna söta Truls någonstans?

    Kramar till höger och vänster. / Liz

  • Im yours
    http://blogg.expressen.se/liztheone

    Länken till min blogg, och tack flamman för berömmet!!!
    Aha, då förstår jag allt gulligullande; Truls ser ut som the dog i could fall in love whitFlört
    Cantaton; jag har missat det framträdandet, länka gärna.

    Idag försöker jag provpacka min mycket proppfulla resväska. Det kan sluta hur som helst, men skam den som ger sig. Jag fattar inte hur det kommer sig ............... har ju lassat av massor av presenter till barnbarn och barn. Men det ser ut att bli minst lika tungt hem som hit. Får nog tjola en extra uttöjbar väska av dottern.

    Ha det så gott idag, skicka gärna hit extra styrka så jag får ihop min väskaGlad
    / Liz
  • Im yours

    Hej allihopa!
    Nu är det bestämt - Jag tar mitt lilla pick och pack och flyttar till Ö-vik till den 1 juni. Kollade in blocket, och fick en supermysig lägenhet, skickade dottern m pojkvän att titta på den och de gjorde tummen upp. Så simsalabim .........

    Är inne på 2.a veckan med en universitetskurs i PR, och ekonomi. Den är på engelska och lilla jag försöker hänga med så gott det går Kurskamraterna är alla i 20-25 årsåldern, utbytesstudenter och snackar liksom lärarna mycket fort. Connectade iaf redan första dagen med Tayler från Iowa USA, och vi ska göra en uppgift ihop. Tänk vad konstigt det kan vara, här kan man sitta framför tv.n och fatta all engelska och så ska man förklara något ............. och vips försvann alla ord. Jaja, det blir säkert bättre och bättre dag för dag.

    Jag är så himla less på blåst och svarta moln, måtte solen komma och värma oss frusna nordbor snarast. Annars orkar jag inte så mycket .........

    Hoppas ni har det bra! Kramar från tant Liz

Svar på tråden Tantvarning – om igen!