Inlägg från: Norrskensflamman |Visa alla inlägg
  • Norrskensflamman

    Tantvarning – om igen!

    BRA initiativ, Tinker! Bra trådstart


    Den här tanten har slutat köra fort sen jag fick blev stoppad av farbror polisen (som f ö var betydligt yngre än mig och skitsnygg) och fick betala 2700 riksdaler i böter.


    Numera puttrar jag fram i 50 och stannar och släpper förbi alla som kan tänkas ha för avsikt att gå över övergångsstället.


    Jag har svullna tantvader och nu har jag dessutom gamnacke av att hänga här på BT på tok för mycket

  • Norrskensflamman

     


    Bobou skrev 2010-11-03 10:49:58 följande:
    Men o! Den här hade jag missat! Hej till alla tanter! Jag har läst lite i vått&torrt, man vill ju gärna hålla sig uppdaterad med hur folk har det, men det skrivs så mycket där... Orkar ju inte läsa allt. Och så slängde jag in ett inlägg igår, men det kändes verkligen som om jag klampade in i deras personliga och privata sfär. Som blomman beskrev det... Kul att se er!

    Bobou; tack för stöttande ord i andra tråden. Det kändes skönt att höra Kram!

  • Norrskensflamman

    Tinker: Vad ska man säga... karlar *suck*... Kram!

    MIn brukar köpa snygga kläder till mig ibland, snygga klännigar, skor etc.
    När det då äntligen blir dags för fest (vilket inte är ofta) eller ett tillfälle att använda de där kläderna, t ex en middag eller så. Ja, då blir han sur och misstänksam; "Varför klär du upp dig så där, ska du ragga eller" osv osv. Men för helvete!! Give me a break...

  • Norrskensflamman

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 09:47:59 följande:
    God morgon på er alla. Scones någon?  Förstår mkt väl att man inte ska klampa in i trådar hipp som happ,bara för att man följt dom i smyg... Kruxigt att vara "ny" dock,man vill så gärna "vara med" och stötta,vräka galla över livet i allmänhet och glädjas över alla lyckoämnen men man vågar inte riktigt av risk för att känna att man klampar in på ngn annans revir.Tanttråden verkar sååå mysig och ni verkar alla vara riktigt "goa"(och starka) kvinnor.. Som Flamman tex,hoppas din makes polett snart ramlar ner och han märker vilken otroligt kärleksfull och stark kvinna du verkar vara. Är väl så att ibland ver man (männen....) inte vad dom har mitt framför näsan förrän det är försent..Äsch vilket riktigt töntinlägg det blev,skyller på att jag bara fått i mig en kopp kaffe ännu...

    Tack! Men nu känner jag att jag måste klargöra här en sak. Min make är inget monster. Han älskar mig djupt och är mig lojal. Han skulle kunna hugga av sig armen för mig och barnen, utan att tveka. MEN, han har väldigt kort väg mellan tanke och handling och kan inte styra sina impulser särskilt bra. Ni vet, man tänker en massa elaka saker men man lägger band på sig i sista sekunden, för man vet att man egentligen inte menar det utan att man bara är upprörd. Min make har inte den impulsstyrningen, utan det kommer ut direkt, utan censur liksom. Och sedan kan han ångra sig enormt, men där är det lite svårare att få ut ett förlåt, för det där med känslor är väldigt jobbigt... Ja, det är väl en av orsakerna till att man misstänker den diagnos man misstänker...
    Men ibland tycker man ju att som vuxen måste man ta ansvar för vad man vräker ur sig och sina handlingar. Problematiskt är vad det är! :-S

  • Norrskensflamman

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 10:08:42 följande:
    Flamman,det förstår jag mkt väl. F.låt om det lät annorlunda. Min makes bror har just fått diagnosen adhd med en släng av aspergers och det var en oerhörd lättnad för hela familjen. Han har mått sååå dåligt för en mer kärleksfull man och far finns inte och frugan har på sitt håll tänkt "om jag bara gör si eller så,så kanske det går bättre". Dåligt samvete i massor från båda håll alltså. NU när medicinering och samtal kommit igång märks redan en liten ljusning. Det har dock varit väldigt svårt för mannen att erkänna att det faktiskt finns hjälp att få och att man inte behöver klara allt själv (och att det inte är honom som person det är fel på.) Det är väl själva insikten som är jobbisgast ibland. Men att han älskar sin fru och barn,Det råder det inga tvivel om.

    Låter bekant

  • Norrskensflamman

    Konvaljen: En rak höger till idiotkvinnan med idiotkommentaren, är vad jag föreslår

    Beklagar verkligen din situation, men härligt att höra om din bonusdotter. Vilken lycka när det funkar med bonusbarn

    Köttfärs, då gör jag köttfärspaj. Eller soppa med potatis och köttfärs och nåt annat. Chili con carne.
    Köttfärslimpa. Den här är god och pissenkel: 400-500 g köttfärs, 2 dl creme fraiche och en påse Fransk löksoppa. Gegga ihop och forma till en limpa och in i ugnen. Minns inte temperatur, men kolla nåt annat recept. 225 grader kanske?

  • Norrskensflamman

     


    Bobou skrev 2010-11-04 13:06:04 följande:
    Japp, bra här, men hela tiden så mycket som händer... Snart julkonsert. Och så sjunger jag numera även i kvartett!

    Åh vad kul!! Jag har som smått börjat i kören igen.

  • Norrskensflamman

    Tinker; ja, såg det Bingo! JO, jag har börjat igen. Jag känner att det är just det bäst får mig att rensa knopp o kropp, stänga ute allt annat och som faktiskt GER mig energi stället för att TA energi.

    Igår var jag med lilla K på Lek o plask. Medan hon var där på "lektion" så simmade jag 30 minuter. Det gjorde ONT, med det var också bra, jag tänker så mycket när jag simmar. Och sen så är det så mysigt att vara med lilla K, duscha, tvätta håret, bada bastu och byta om tillsammans och småprata. Det blir så varmt o skönt i hjärtat när man ser in i hennes stora blå ögon och hon säger "Mamma, jag ääääälskar dig"

Svar på tråden Tantvarning – om igen!