Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Tantvarning – om igen!

     


    Bobou skrev 2010-11-03 10:49:58 följande:
    Men o! Den här hade jag missat! Hej till alla tanter! Jag har läst lite i vått&torrt, man vill ju gärna hålla sig uppdaterad med hur folk har det, men det skrivs så mycket där... Orkar ju inte läsa allt. Och så slängde jag in ett inlägg igår, men det kändes verkligen som om jag klampade in i deras personliga och privata sfär. Som blomman beskrev det... Kul att se er!

    Fast så menade jag inte. Bara att väldigt många glatt hoppat in och tjoat "tjaba alla tanter" utan att presentera sig alls, och att det KAN kännas lite skumt för alla dem som knappt fattar vad som menas med Tant.

  • passionsblomman

     


    Bobou skrev 2010-11-04 10:41:42 följande:
    Kära blomman, jag vet att du inte menade på ett elakt sätt! Du är inte en sån som vill utesluta andra, det vet jag mycket väl. Att jag skrev så var bara för att jag håller med dig; i en tight tråd som vått&torrt, som behandlar personliga och känsliga ämnen, kan man bara inte hoppa in hur som helst. Eller välja att bara heja på vissa, som du skriver.

    Gött, då känner jag mig förstådd.

  • passionsblomman

    Konvaljen, det där är ett inlägg du skulle få ungefär femtio ursinniga svar på i "mina" bebistrådar. Ursinniga över den där pantade kvinnas IDIOTISKA tanklöshet. jag får utslag bara jag tänker på det!
    Hon verkar leva i samma villfarelse som så många andra: nämligen att man ens har så mycket tid att skynda sig på alls efter 40. Gemene man överskattar kvinnors fertila ålder väldigt mycket har jag själv lärt mig under vår egen resa.

    Jag önskar du hade hunnit finna dig mycket nog för att säga till henne på skarpen. Det hade hon behövt. Gör det ifall du träffar henne igen!

    Jag beklagar verkligen dina erfarenheter och att du inte kan få bära ett barn. Det är verkligen en sorg.

  • passionsblomman

    Gissa om jag fått höra det! och får fortfarande.
    Man vill slå folk ganska ofta har jag märkt. en annan favorit är "jamen du ska se att bara du slappnar av och slutar tänka så mkt på det är så kommer du att bli gravid. Jag har en vän som när de väl adopterade..."jadda jadda jadda.
    Man blir helt galen.

Svar på tråden Tantvarning – om igen!