• JBEC

    Tantvarning – om igen!

    Haha! Gällande pendlande kan jag säga att cykelpendling genom centrala Malmö är ingen höjdare heller!
    Själv försöker man hålla sig till trafikreglerna när man kör på bilväg, ex att man lägger sig i vänsaterfilen när man ska svänga av till vänster.
    Hur många gånger är det inte som nån sur gubbe hängt ut genom rutan och vrålat "va faaen gör diu här?!" eller lagt sig på tutan så man nästan kört in i stolpen?
    Dessa stressade, sura bilister har tydligen byggt upp ett starkt hat mot cyklister..

    Av ren trots fortsätter jag cykla och tänker att snart kanske folk börjar förstå att det finns vettiga cyklister.. Hoppas iallfall.

    Som tant-kriterie anser jag att en extra cykelkorg faller in.
    För att inte glömma kupongsamlandet! :)

  • JBEC

     


    konvaljen skrev 2010-11-04 12:44:05 följande:
    Då är vi lika,din dotter och jag..Att sätta dom på fingrarna är en del av grejen ju..   Är din man engelsman? Älskar London efter att ha bott där i min ungdom och försöker åka iaf en gång om året. Love It! Ja,goda råd och klämhutiga kommentarer  är en del specialist på,har dock med åren börjat lära mig att fräsa ifrån istället för att försöka verka oberörd..En helt annan fråga nu,vad göra med massor av köttfärs? har hela frysen full och börjar bli trött på: köttbullar,köttfärssås,tacos och pannbiff. Blä,har total idetorka just nu,vill inte se en enda köttbulle mer någonsin.....

    Chili con Carne! Det är underbart :) Annars kan du ju göra köttfärsbiffar fyllda med ädelost/fetaost och servera med ugnsgrönsaker.
    Tacopaj funkar också fint...
    Åh! Nu blev jag ju hungrig!

Svar på tråden Tantvarning – om igen!