Inlägg från: Jämntjock |Visa alla inlägg
  • Jämntjock

    Helstekt Gris?

    Vi ska grilla vildsvin på vårt bröllop, kommer bli kanon! Tycker det är mat för en riktig fest, ett gille som vi säger här ner i Skåne Det kommer ut professionella grillare som har med sig allting, tillbehör och rubbet. Vi valde detta upplägget dels för att det är fantastiskt gott och lite festligt, och dels för att det var ett alternativ till traditionell buffé (som vi inte vill ha) som innebär gående bord= ingen serveringspersonal

  • Jämntjock

    Jag håller på att förhandla fram ett passande upplägg med en grillare, har inte spikat något hittills. Min pappa ska dessutom skjuta grisarna åt oss så det är ju en prisfaktor att ta hänsyn till. Blir ju betydligt dyrare om grillaren ska ha betalt för vildsvinet/griset också. Tyvärr är det inte många grillare som vill grilla om man har gris själv, skulle tro att det är det de tjänar pengar på

  • Jämntjock

    Vi ska ha festen inomhus och grisarna ska grillas utomhus, i öppet partytält vid sämre väder

    Vildsvin smakar ganska mycket tycker jag, svårt att förklara. Rätt tillagat är det väldigt mört och gott, och vi vill ha två mindre grisar istället för en stor just för att få det riktigt mört och gott. Till detta serverar vi ett ganska fylligt rödvin och ett gott tyskt öl

Svar på tråden Helstekt Gris?