Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Hej tjejer!!


     


    Englali: åh vad roligt med uppdatering om eran bebisverkstad. Vi vill gärna veta vad som händer för vi längtar oerhört mycket för eran skull också!!! Åh vad spännande att bi fått så positivt bemötande av läkaren!! jag håller alla tummar och tår!


     


    Anja: Åh... det lät inte roligt att vara i din sits just nu... jag tror också att mycket skulle ordna sig om du fick ett arbete och fick ordning på ditt välmående... jätte synd att vikten har ökat så mycket men det är väl som du skriver... det blir lixom en ond spiral när man inte mår bra och då går ju det mesta ut för... börja i ena änden och bocka av steg för steg så ska du se att du snart är på fötter igen! jag hoppas verkligen på jobbet som du var på intervju för!!!


     


    Pumpkin: här går det också trögt med hus... så jag förstår dig!


     


    uppdatering Becky: Vi SKULLE köpt hus... vi hade budat, bestämt datum och ALLT var klart utom påskriften på avtalet... det var förra måndagen... klockan 3 skulle vi vara på banken och skriva på och ca 10 på fm får jag mess av mäklaren att en ny budgivning har dragit igång, FY FARAO!!! säljarna hade tagit dit ett par söndag kväll som också ville ha huset trots att vi gjort upp muntligt att de accepterat vårat bud och vi skulle få köpa huset...


     


    Vi hade aft vi8sning på vårt hus och har nu 2 intressenter som vill köpa vårt hus men inget hus för oss att flytta till... Nä det steg nästan 100.000 till så vi fick hoppa av... Så himla pissigt!!!


     


    Annars mår vi bra, vi är i v 23 med vårt andra barn... kikade inte vilket kön det var på UL så nu är det riktigt spännande, det är high life i magen så det är en riktig vildning iallfall


     


    Kram kram på er

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej på er tjejer! och GLAD advent!!!

    Anja: Härligt tt höra att ni mår bättre i er relation! piss att du inte fick jobbet men snart kommer DITT jobb ska du se... men förstår att det hade varit lite lättare med körkort... det är ju verkligen som du säger att de flesta kräver körkort...

    Ja det var kasst med huset... tycker också att muntliga avtal ska gälla men tydligen inte i mäklarbranchen...

    pumpkin: Ja, 6 månader! tänk det är på sina barn man ser vad tiden går
    Stora killen då som fått en ny bilbarnstol! hihi jag måste snart ut på jakt efter en ny stol jag med... lånade en babystol av magnus bror när leo föddes men nu har de en egen liten så då får vi skaffa en egen stol hehe

    kram på er!

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej på er tjejer!


    Shit vad chockad jag blev nu när BT har ändrat design. snyggt faktiskt! kul med något nytt!


    Jadu Anja, att ha eget är ju bra för att man får bestämma egna tider men det betyder ju oftast att man jobbar JÄMT! jag har ju eget företag i bröllopsbranchen om ni kommer ihåg... det finns fortfarande men eftersom både jag och min väninna fått barn och vi snart ska ha banr igen har det legat på en ganska lg nivå på slutet... skönt men det innebär ju också att inga pengar rullar in.. både hon och jag har ju annat vid sidan av företaget också..Men i början när vi startade var man ju i jobbtankar 24/7.. TELEFONEN RINGDE HELA TIDEN och vi flänged runt på mässor, intervjuer osv... kul såklart men även rätt jobbigt!


    men bara man har det i bakhuvudet så kan det vara superkul att ha företag, kanske en homestylingfirma? som stylar inför visningar och så?


    lokförare är inget dumt förslag som du själv skrev.. har en väninna som utbildade sig till det... 1 års utbildning men ledig tors-sön under utbildningen och en ingångslön på 23.000 och sen OB på det ;)


    Här har vi haft det bra under jul... MYS MYS MYS med familjen nu är jag på jobbet och jobbar mitt näst sista dygn innan jag går hem på havandeskapspenning..


    v.32 nu så det närmar sig med stormsteg


    Kram på er!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008