• Pumpkin

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Tufftufftuff tufftufftuff TOOOT TOOOT – Nästa anhalt: Tråd nr. 19!

    Nu har vi varit fruar i över två år, tänk så fort tiden går! Men bara för att vi äntligen blev fruar betyder det inte att vi släppt taget om BT och varandra, så här fortsätter vi snacket - om allt vad livet innebär!

    Välkomna {#lang_emotions_kiss}

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3757743.html


  • Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008
  • Pumpkin

    Självklart vill vi ha uppdateringar Englali! Ni verkar ha en riktig toppendoktor, skönt! Då hoppas vi att ni senast till senvåren/sommaren har en liten bebis på G Förhoppningsvis tidigare än så. Så skoj!

    Med oss är det bra. Jakten på hus fortsätter men går väl sådär, och nu verkar det ha lugnat ner sig väldigt mycket inför vintern. Som vanligt. Men, förhoppningsvis dyker drömhuset upp när man minst anar det.

    Ludvig växer så det knakar. På onsdag nästa vecka blir han 5 månader, kan ni förstå?!


  • Pumpkin

    Anja: Kul att du också hittat hit! Trist att höra att det gått så långt att du skrivit på papper om skilsmässa. Tyvärr tror jag att sånt ibland behövs för att man ska vakna och ta ansvar för sig själv och förhållandets välmående, så kanske blir det ändå bättre för er. Jag tror också att det kan bli mycket bättre om du får ett jobb och får lite mer ordning på bitarna som du behöver i ditt liv. Men, går det inte så går det förstås inte. Man ska ju heller inte leva i ett förhållande som inte mår bra, och som man själv inte mår bra i.

    Håller i alla fall tummarna för att du får jobbet!

    Jag fortsätter bearbeta maken om huset, jag vill så gärna ha det! Alla förutsättningarna för att få mitt drömboende finns där känns det som...


  • Pumpkin

    Halloj!

    Anja: Skönt att ni haft ett genombrott och att det går åt rätt håll för er i alla fall, hoppas att alla andra pusselbitar faller på plats en efter en också.

    Här händer inte så mycket just nu, samtidigt som det förstås händer massor. Ludvig blev sex månader i lördags och jag känner att jag inte riktigt hänger med - hur fort går tiden egentligen?! I söndags var vi och köpte en riktig bilbarnstol åt honom, så nu sitter han som "stora" barn i bilen. Min lilla bebis!


Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008