• furillen

    Fruar - sommarbröllop 2008

    hej! kul med ny tråd! hur är läget med er alla?

  • furillen

    Englali, 
    inte det minsta tjat! har verkligen undrat hur det går för er och blev glad av en positiv uppdatering! skönt med bra hjälp! dags för lite aktiva metoder då helt enkelt. snart börjar nog magen växa! min svägerska gör faktiskt precis IVF, hoppas så att det går vägen.

    min lilla Emil är idag 3.5 månad (!) har gått så fort och samtidigt känns det helt självklart, som han alltid varit en del av familjen. ammar mycket och sover lite men han växer på som han "ska" så det är skönt. och när man som tröttast får ett stort leende är det som bortblåst! trivs med att va mamma!

    Anja,
    usch va tråkigt!!!! så ledsen att du mår så dåligt och har det så tufft!!! verkligen verkligen tråkigt att höra. men du, fan vad bra du är som kämpar så! hoppas du får all hjälp du behöver och att du snart får ett jobb. kan tänka mig att det är ett riktigt moment 22, man behöver det ena för att få det andra. och skilsmässa fy vad trist. men är du säker på att det är det som är det bästa för dig så ska du självklart genomföra det vare sig det blir flytt eller inte. men om du tänker att det kanske egentligen har att göra med andra saker som får dig att må dåligt så kämpa för äktenskapet och ge det lite tid! kanske parterapi?
    tänker på dig!!! stor kram!!!

  • furillen

    Anja,

    skönt att höra att det är på väg uppåt! förstår om vägen känns lång men nu har du börjat iaf. förhoppningsvis kan allt nu bara bli bättre och bättre.

    usch vad tråkigt med jobbet! hoppas verkligen det dyker upp nåt nytt snart! och fattar med jobbcoach, så typiskt arbetsförmedlingen på nåt vis att hålla på med den typen av åtgärder. man vill ju inte gå i jobbskola, man vill ha ett jobb.

    kram

  • furillen

    Hej tjejer!
    Glad lucia! Myyys med alla ljus och adventsstjärnor! Och här har det dessutom varit superfint vinterväder på sistonde! Tomte
    En annan sak som händer idag är att Emil fyller 5 månader!! Förvånad Galet! Glad

    Håller med Anja, oj vad man kollade in BT hundra gånger i timmen för ca 2.5 år sen
    Tiden rusar faktiskt iväg...!

    Anja,
    klart du kan starta eget! Men. Kanske inte bara för sakens skull om du fattar vad jag menar. Självklart asjobbigt att vara arbetslös, men ännu läskigare att vara egen när det inte går hundra. Om du kommer på något som du brinner för och tror på så är det självklart bara att satsa!! Och glöm inte att söka starta eget bidrag på arbetsförmedlingen! Om du går ihop med din vän se till att ha pratat ihop er innan hur ni ska tackla olika situationer så ni inte låter det påverka eran personliga relation. Kan säkert vara toppen att vara två med ett nytt företag! Har dock inga idéer, är ju så himla personligt. (Om inte dagmamma då som du väl funderade på förr? Vet inte hur det ser ut hos er just men på de flesta ställen är det väl tokbrist på förskole-platser?)
    Hoppas ni få en superfin, superhärlig, superromantisk helg!

    På tal om jobb, va härligt det fortfarande är att inte jobba utan bara hänga med bebbe naturligtvis gaaalen sömnbrist men när lillskrutten är glad och myser och skrattar är det värt allt!

    Och kan inte låta bli att nämna den tråkiga saken, FAN va SJUKT att vi haft en självmordsbombare i sthlm!!! Vilken otrolig tur att det inte gick mera illa, att ingen dog. Känns helt overkligt faktiskt.

    Kram på er!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008