Inlägg från: Hoffsennanen Tottoplex |Visa alla inlägg
  • Hoffsennanen Tottoplex

    Smärta vid sex.

    Hej! Inte läst hela tråden men kan kan dela med mig om hur det va för mig. Hade ett tag samma smärta som du. Och det blev väl till slut en ond cirkel att man spände sig då man trodde/anade att det skulle göra ont vilket bara gjorde det värre. Så vi fick tipset om att man fick göra allt utom penetrerande sex för att komma ifrån den onda cirkeln. Sen fick jag oxå tipset om mycket glidmedel( över konsumerar väl ) hellre för mycket än för lite! Aldrig sex utan glidmedel... I stort sett! Sen har jag fått en kräm utskriven som man kan smörja på när man är irriterad liksom... När man känner att det är något som inte känns riktigt bra så tar jag den och då blir det bra igen. Sen kan jag tipsa alla om att använda barnolja till underlivet! Bättre än alla dessa krämer och intimtvålar osv! Fick tipset av en på Apoteket! Och det har verkligen återfuktat underlivet superbra! Hoppas det hjälpte lite!!

  • Hoffsennanen Tottoplex

    Nu har jag inte läst hela tråden men här kommer lite tips från mig

    Jag har upplevt samma sak som dig TS och kollade upp det med BM men gav inget... Så slutade med att vi provade lite själva
    Jag har ätit p-piller i flera år och har nu Cerazette tror jag... de är i vilket fall de som kostar. 800:- per år.
    Sen gjorde vi så att vi hade glidmedel alla gånger, inga undantag! Har kommit på att Icas är jäkligt bra! Eller det köps på ica i vilket fall det är en vit tub med blå text och det är nog blandat med vatten+silikon.
    Sen gjorde vi även så att min sambo slutade komma i mig.
    Dessa grejer har gjort att jag inte har någon smärta alls längre! Sen vilken del det är som gör det bra det bryr jag mig inte om! Det funkar och det är huvudsaken!
    Har bara kommit fram till att kanske det inte behöver vara så allvarligt allt... man läser ju mycket och då hittar man allt om såna där sjukdomar som gör att man inte kan ha sex alls osv.. då blir det lätt att man inte provar sig fram.
    Så all lycka till dig TS! Hoppas det funkar för er  

Svar på tråden Smärta vid sex.