Inlägg från: wiii |Visa alla inlägg
  • wiii

    Någon som gifter sig 18/6 2011? :)

    Och vi med! :)

  • wiii

    18/6 är vår stora dag också :) Tiden verkligen flyger iväg nu!
    Klänning är inköpt, lokalen bokad, solist tillfrågad, florist fixad och konditor till tårtan bestämd. Smink och hår fixar jag själv och har börjat att köpa lite produkter som jag behöver.
    Inbjudningarna är inte på gång än, då vi vill få bekräftat vigselförättare först så att det blir rätt tid i inbjudan. Vi ska gifta oss borgerligt och att få en vigselförättare till den plats vi valt var inte riktigt så enkelt som att vi hade hoppats. Har kontakt med en nu som gärna viger oss, men hon behövde dubbelkolla datumet så att hon inte var upptagen. 
    Inbjudningarna känns dock inte så brådskande då vi inte precis har varit hemliga med bröllopet, så de flesta vi vill bjuda vet redan om det.

  • wiii

    ojoj, vi har mycket kvar, men inga superstora grejer..
    Tårtan ska provsmakas på söndag, toastmaster, fotograf och vigselförättare ska vi träffa, en del mat till buffen kvar att laga och köpa, ett ikeabesök för lakan och vaser och ett besök på dunis fabriksbod på fredag för inköp av lite engångsmaterial. Sedan är intemusiklistor klart heller, puh, blir en intensiv månad! 

  • wiii
    josse80 skrev 2011-06-11 19:03:53 följande:
    En vecka kvar... helt plötsligt känns det som om jag har ganska mycket kvar att göra. Skönt att vara ledig sista veckan så att man kan fixa naglar, sista provningen med klänningen mm. I morgon är det dags för sista taget med festhäftena och ikväll blir det till att sy de sista stolsöverdragen! Som ni läser så finns det att göra!
    Känner mig ganska nervös nu!
    ja samma här! har varit ganska lugn de senaste veckorna för det har knnts som att vi har saker under kontroll. Så idag satte jag mig och skrev listor på vad som ska göras de sista tre dagarna, saker vi inte kan förbereda tidigare och jisses vad vi kommer att få ligga i! Tur att vi har familjer som kan hjälpa till...

    ikväll och imorgon ska vi sätta oss och göra färdigt bordsplacerigen, och göra klart musiklistan, sen är det lite mer grejer som ska köpas i början av veckan, men allt det känns lugnt. sen kommer då de där tre sista dagarna.. puh..
  • wiii

    Och jag sov som en stock :P Inte blivande maken dock.
    Ska snart hoppa in i duschen, sen blir det frissan för mig med! 

  • wiii

    Blev toppen för oss också :)
    Det regnade och vi hade tänkt ha vigseln ute, men det blev bra inne också :)
    Gästerna var så himla positiva och glada och toastmastern superduktig så blev riktigt härlig stämning:) 

  • wiii

    Vi hade också tänkt grekland egentligen, i september, men vet inte om vi vågar boka en resa dit när det är så oroligt..

Svar på tråden Någon som gifter sig 18/6 2011? :)