Inlägg från: daydreamer |Visa alla inlägg
  • daydreamer

    Någon som gifter sig 18/6 2011? :)

    Vi ska också gifta oss den 18/6-2011. :)


    Emblas mamma: Jag kikade lite på din blogg och såg att du pluggar till sjuksköterska. Det gör jag med. Jag blir färdig precis innan bröllopet. :)

  • daydreamer

    Emblas mamma: Ja jag vill nog plugga vidare senare men jag vet inte riktigt vad jag vill rikta in mig på. Behöver nog jobba lite först. Dessutom knäcker den här C-uppsatsen mig lite väl mycket just nu (haha!) och ska jag plugga vidare måste jag skriva D-uppsats och det lockar inte just nu. ;) Men det går väl över. Du då?

  • daydreamer

    Nu har jag också köpt min klänning! Idag! :) Köpte den på Gimlins här i Gävle. www.gimlin.se/brud_bal.html (Hittar dock inte min klänning i deras galleri på hemsidan) Nöjd är jag iaf! :)

  • daydreamer

    Nu har vi köpt vigselringarna! Vi bor i Gävle men åkte till Kaplans i Stockholm och köpte dem där. Det stället kan jag verkligen rekommendera! Helt underbar service och personal! :D Jag är helt kär i min ring! :) Försökte ladda upp en bild på den men iPhonen ville visst inte. :/ Hur går det för er?

  • daydreamer

    Åh, som Fikonöra skrev så är det ju så spännande att skicka ut inbjudningskorten. :) Då är det på riktigt och så verkligt! Oj, dyrt med slöja! Hoppas du hittar någon fin och prisvärd. Låter fint att bara ha den under vigseln! Nu blev jag nästan lite sugen. :)

  • daydreamer

    Idag är brudbukett, tärnbuketter och corsage beställda! Skönt att ha det gjort. Jag brukar drömma mardrömmar om att jag får släpa in en syréngren i kyrkan i brist på annat. :P

    Har också varit hos frisören och bestämt frisyr och beställt löshår....och även bokat tid hos sömmerskan för uppläggning av klänningen... (brukar drömma att jag snubblar på den också...)

    Allt det här tog max 25 minuter att göra. :) Man är snabb när man vill...och vet vad man vill ha.

    Det är ruskigt nära nu hörni... som någon sa så känns det ju helt overkligt!

  • daydreamer
    Binis11 skrev 2011-05-18 15:37:38 följande:
     Är era blivande engagerade?
    Jag har en groomzilla deluxe här hemma! Han svarar knappt på tilltal utan är heelt uppe i att göra festprogram, skriva inköpslistor, prova kläderna om och om igen, ringa alla inblandade osv osv. Jag trodde aldrig att JAG skulle vara den lugna. Fast ja, jag är faktiskt skitnervös...
  • daydreamer

    Men åh så himla lyckat allting blev! Vädret var inte toppen men det regnade iaf inte. Vigseln gick så bra (jag som varit så nervös för den) och festen blev otroligt rolig! Hotellrummet visade sig vara en svit och allt var helt enkelt alldeles, alldeles underbart! Kunde inte ha blivit bättre. Hur gick det för alla er? /Nyblivna frugan som sitter i bilen på väg för att ha minimoon.

Svar på tråden Någon som gifter sig 18/6 2011? :)