• Bubblor

    Norrtäljebrudar 2011?

    Ja, det är det. Vi gifter oss i Norrtälje Kyrka den 30/7. När blir det för er??

  • Bubblor

    Hej hej,

    Har för mig att det är ganska ljust i Norrtälje Kyrka, kan leta rätt på lite gamla kort så kan jag dubbelkolla... Mina föräldrar gifte sig där och jag döptes där så de borde ha ganska bra med kort från kyrkan... =)

    Hur långt har ni andra kommit i planeringen? Var ska ni ha festen sen?? =)

  • Bubblor
    LondonLove skrev 2011-01-15 12:23:49 följande:
    Hej Bubblor,
    Ah det skulle vara jattsnallt om du hittar nagra bilder.
    Bra att kunna forestalla sig hur det hela kommer bli =)
    Hej hej,

    Har inte varit hos mina föräldrar ännu och kunnat kolla deras bilder, men här är en länk med några bilder så länge... =)

    http://www.kyrkokartan.se/055494/Norrt%C3%A4lje_kyrka
  • Bubblor

    Hej alla Norrtanbrudar!

    Hur går det för er med allt? Här har det hänt mycket som inte har med själva bröllopet att göra så planeringen har legat lite på is ett tag... Vi har varit på semester och det största som hänt är att vi blivit gravida. Spännande och superroligt, men det har blivit lite ändrade planer... =)

    Nu har vi kvar att boka catering och frisör och smink... Någon som har lite tips?? Ser att många tipsat om Lipperts, är det någon som har lite exempel på menyer och priser hos dem? Kunde inte hitta det på nätet...

    kramis

  • Bubblor
    LondonLove skrev 2011-01-15 12:23:49 följande:
    En vecka efter ska vi ha en brollopspicknink for alla vanner och bekanta som vi vill ska komma, ca 70-100 personer med da far alla ta med sin egen picknick och filt, vi bjuderb pa champagne och kanske hyr in en glassbil...haller pa och undersoker vad det kostar bara.
    Hej LondonLove!

    Har ni fått nåt pris på glassbilen?? Vi har lite funderingar på att göra samma sak... Vilka har ni kontaktat? =)
  • Bubblor

    Tack för hjälpen, nu har vi bokat möte med Lipperts, och det kändes jättebra när jag pratade med dem... Så det blir spännande att komma fram till en meny... =)

Svar på tråden Norrtäljebrudar 2011?