Inlägg från: Moster Stina |Visa alla inlägg
  • Moster Stina

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    sms å fotboll skrev 2011-01-24 15:19:34 följande:
    Varit ihop i 9 år och sambos med en gång eftersom vi bodde i samma studentkorridor.Flört
    Min BM har stor lust och hade nog kunnat haft sex minst 2 ggr/dag, jag är däremot lite mer svårflörtad (sover för lite och är iväg ca 12 timmar om dagen vilket resulterar i att jag är väldigt trött) men vi har nog sex mellan 2-6 ggr/veckan men det kan variera väldigt mycket.

    Jag fick diagnosen vestibulit för några år sedan efter nästan ett års tjatande på diverse läkare och när jag väl slutade med p-pillerna så försvann problemen nästa med en gång. Däremot har jag blivit väldigt känslig för vissa ställningar sen jag började med spiral.

    Annars så tycker jag nog att man inte behöver dra så stora växlar på hur ofta man har det eller inte så länge båda är nöjda och vad är egentligen sex... Det behöver ju alltid vara samma sak som penetration (tycker jag).

    När det gäller orgasm så har jag bara fått en "riktig" en gång och det var för många år sedan. Det var en sån orgasm som gick rakt upp i huvudet och gjorde att det svartnade för ögonen. Sån har jag aldrig fått igen tyvärr. Däremot så når jag alltid någon form av extas/kullmen varje gång.
    Om man provar att hålla andan och pressa blodet till hjärnan när det går för en, så kan det bli så.
    Strypsex har ni väl hört talas om.. .
    Blir samma effekt under orgasmen som att bara hålla andan och pressa liksom!
    Bara ett tips.
    Men jagsjälv  tycker att det är lite tråkigt att göra så, eftersom jag är en screamer och alltså då måste bli helt knäpptyst. Skulle kännas väldigt konstigt ihop med en annan!
Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)