• Mymlan16

    En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)

    Läste just under en annan tråd angående menskoppar, och där nämndes även en typ preventivmedel som påminde om pessar, samt att denna omnämnda typ kunde sitta i i två dagar och därför inte var så hemmande för spontaniteten i sexlivet. Men så tänkte jag att: men om man har sex varje dag funkar det ju inte.

    Och helt osökt kom jag på mig själv med att undra hur ofta folk i parrrelationer brukar ha sex med varandra, och hur länge de varit tillsammans. (Kanske bör jag börja med att svara själv. Nästan varje dag och tre år.)

    Eftersom vi är anonyma: någon annan som vill svara/skriva? Hur ofta "nuppar" vi medelssvenssons egentligen?


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-09-23 16:42
    En följdfråga, nu när jag ändå varit så djärv och skamlös och släppt på hämningarna ;) : Hur många av er får orgasm samtidigt under samlag? Har hört att det ska vara ovanligt?
  • Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)
  • Mymlan16

    Hur länge har ni varit tillsammans? (Känner mig nästan lite skamlig över att ställa så intima och nyfikna frågor).

  • Mymlan16

    Nej, det pryda och genanta har vi visst släppt nu haha ;)Fast jag känner mig en aning som Tant Snusk.....

  • Mymlan16

     


    gunge skrev 2010-09-23 21:50:39 följande:
    Hmm... jag hade tyckt de va kul att veta om dom som har sex så ofta som 5-6 dagar i veckan har barn? Tycker vi har ett bra sexliv men de blir lite olika, ibland några gånger i veckan men ibland kan de gå en månad imellan.. Men med 2 barn på 4 och 7 varav den sista med ett handikapp kanske de inte är så illa pinkat att hinna med de alls :P Nu planeras de bröllop om 2,5 vecka och trost den enorma stressen har vi haft sex oftare än vanligt den senaste tiden :P KÄnns bra :D:D:D:D:D::D

    Inga gemensamma barn ännu, bara ett tonårigt bonusbarn! Skräms lite av det här med att sexliv och parrelationer kan ta sådan stryk av att man blir föräldrar... Min mans och bonusbarnets mammas sexliv dog i stort sett helt sedan barnet föddes; så vill jag absolut inte ha det... Tillhör den sortens historier som starkt bidrar till (van?-)företställningar om att livet tar slut när man skaffar barn, hu.. Jag vill forsätta pippa i samma takt som nu haha ;)

    Vad roligt med så många inlägg på den här tråden!!

Svar på tråden En sängkammarfråga (blunda och ursäkta ni som tycker en sådan är opassande..)