Inlägg från: Klantus |Visa alla inlägg
  • Klantus

    50-talstråden del 1

     


    Ocean Bride skrev 2010-09-26 20:07:57 följande:
    Med alla underbara tips man fått här redan så slänger jag ur mig 2 frågor som ni kanske kan hjälpa mig med?!Vad planerar ni att era män ska ha på sig på stora dagen? Eller ni som gift er med 50-tals tema, vad hade era män på sig?Vi funderar på att havsinspirera vår 50-tals fest så vi funderar lite på hur vi ska mixa våra "teman". Någon som har några bra inredningsförslag till festlokalen så tas de tacksamt emot =)

    Jag ska gifta mig nån gång iaf å då ska min man ha en "Zoot suit" på sig :)

     http://www.zootsuitstore.com/Shopping/Catalog/zootsuit.asp?wf=0&vall=1

  • Klantus

     


    annaochmias skrev 2010-10-06 14:24:16 följande:
      Här finns en jättebra tutorial i hur man gör sin egen bukett:www.fancypantsweddings.com/how-to-design-a-br.../Jag är nästan klar! Nästan alla broscher har fått en "stjälk" och nu behöver jag bara sätta ihop den. Jag tror det eventuellt kommer bli två buketter, jag har måååånga broscher. ;)

    Men jisses va roligt!! Nu vill jag ju bara leta gamla broscher :)

    Vill så gärna få se bild på din skapelse sen!

  • Klantus

     


    Ocean Bride skrev 2010-10-06 19:27:02 följande:
    Det är såå häftigt med dessa buketter!! Börjar också fundera på en sådan nu.. Dessutom är den ju fantastisk även efter! Hmmm... Såå fint!

    Ja helt underbara! Googlade på dem nu å ser så galet många fina! Börjar genast leta broscher ;)

  • Klantus
    Jeliqa skrev 2011-01-03 19:36:34 följande:
    Det blev faktiskt ingen av dem! Istället hittade jag ännu en vintage klänning i original från 50-talet som klickade med min personlighet direkt. Den är PERFEKT!  Hellång i spets, med kort ärm och en väldigt speciell framsida med 6 lager av tyll och spets, baksidan är helt i spets utanpå. Den är verkligen helt fantastisk! Ska försöka fixa en bild.
    Jag vill se bild nu nu nu!! ;)
  • Klantus

    Åh va roligt med nån som gör typ ALLT själv vilket jag oxå kommer göra.. jättefina va ni oxå får kika mer sen när jag kommer hem.. Surfar på mobilen å man ser ju så dåligt på de fina bilderna

Svar på tråden 50-talstråden del 1