• Thulan85

    Juni 2011 del 2

    Vår tråd stängdes visst av igår så jag tänkte att jag startar en ny. Så alla junibrudar - häng på här!

  • Svar på tråden Juni 2011 del 2
  • mmaddee

     


    May2010 skrev 2010-10-16 21:46:10 följande:
    Vi gifte oss spontant i tisdags så jag hoppar av denna tråd! 

    grattis

  • Junibrud2011

    Var flera veckor sen jag var in på denna tråd men nu är jag här igen. Ni verkar alla kommit så långt i er planering. Bra jobbat tjejer:) Själv har jag bara fotograf, kyrka, festlokal och så självklart datumet klart. Gästlistan är nerkladdad men vi kommer på fler och fler hela tiden. Vart ska detta sluta? :S


    Ska åka till "storstan"  i slutet av november, bara min älskade och lilla jag, där ska vi bo på hotell. Ska titta på och prova kläder,  tänkte beställa klänning på nätet men vill se och prova llite först, kolla på ringar, mm.


    Ska bli underbart att komma från vardagslunken. Det är inte så ofta man är tvåsammen!

  • mmaddee

     


    Junibrud2011 skrev 2010-10-18 11:36:27 följande:
    Var flera veckor sen jag var in på denna tråd men nu är jag här igen. Ni verkar alla kommit så långt i er planering. Bra jobbat tjejer:) Själv har jag bara fotograf, kyrka, festlokal och så självklart datumet klart. Gästlistan är nerkladdad men vi kommer på fler och fler hela tiden. Vart ska detta sluta? :S Ska åka till "storstan"  i slutet av november, bara min älskade och lilla jag, där ska vi bo på hotell. Ska titta på och prova kläder,  tänkte beställa klänning på nätet men vill se och prova llite först, kolla på ringar, mm. Ska bli underbart att komma från vardagslunken. Det är inte så ofta man är tvåsammen!

    trevligt

  • Minstoradag

    Nu va det ett tag sedan jag skrev men vi har suttit och vridit och vänt på allt angående bröllop och har nu kommit på att vi måste sänka våran budget till ca 50.000. Jag tror att detta kan bli ett litet problem dock. Vi kommer ha ca 80 middagsgäster.
    Vi har nu bestämt att avboka den lokalen vi hade bokat då  bara den kostar 63.000 med mat och dryck till maten dock och nu har vi bokat en bygdegård istället där vi får fixa allt själva.
    Hur gör ni med erat bröllop och budget?


  • Farmall

    Vet inte om jag vart in i denna tråden förut, men nu är jag här om jag får.


     


    Vi har bokat kyrka, lokal, värdar, fotograf, ring, makeup, och har även skickat inbjudningskorten. Oj, tidigt kanske ni tänker, men det var ändå tre som hade bokat semester då. Resten vet jag inte. Jo två har redan tackat ja, hihi.


    Jag har hittat skor, tårta och brudbukett som jag vill ha också, men måste kolla vem som han göra vad...


    Resten filar jag på. Kan inte låta bli att tänka bröllop. Någon mer som tänker på det varje dag? Är man en bridesilla bara för att man tänker på och pratar bröllop jämt? Jag tänker mig mer att man är otrevlig och elak då....

  • Farmall
    Trissemaja skrev 2010-10-16 14:02:45 följande:
    Hej hej!!Hittade MIN klänning igår så nu hänger den hemma och väntar!!Och nästa helg blir det bröllopsmässan i Trollhättan,där hoppas jag att vi hittar tips och ideér till det vi ännu inte bokat och fixat med såsom fotograf,makeup,mm...Ska bli jättekul att gå på den mässan,spännande
    Jag ska också dit. Ska bli såå kul. Har du varit dit förut? Någon annan som varit dit och vet lite om den?

     


     


    Grattis may2010!

  • mmaddee

     


    Minstoradag skrev 2010-10-18 11:54:15 följande:
    Nu va det ett tag sedan jag skrev men vi har suttit och vridit och vänt på allt angående bröllop och har nu kommit på att vi måste sänka våran budget till ca 50.000. Jag tror att detta kan bli ett litet problem dock. Vi kommer ha ca 80 middagsgäster. Vi har nu bestämt att avboka den lokalen vi hade bokat då  bara den kostar 63.000 med mat och dryck till maten dock och nu har vi bokat en bygdegård istället där vi får fixa allt själva. Hur gör ni med erat bröllop och budget?

    Vi har en kursgård/festlokal som står för maten och de är inte billigt men man gör ju de bara en gång i livet

  • Junibrud11

    Inte kommit nå längre alls i planeringen men idag är det 8 månader kvar! =)


    Har just börjat fundera kring att byta efternamn, det blir ju en helt ny identitet. Konstigt att heta något annat efter 30år men så mysigt att äntligen bli en "riktig" familj!


    Kände bara att jag ville dela med mig av den tanken och glädjen över att det närmar sig!

  • Minstoradag

     


    Junibrud11 skrev 2010-10-18 15:02:10 följande:
    Inte kommit nå längre alls i planeringen men idag är det 8 månader kvar! =) Har just börjat fundera kring att byta efternamn, det blir ju en helt ny identitet. Konstigt att heta något annat efter 30år men så mysigt att äntligen bli en "riktig" familj! Kände bara att jag ville dela med mig av den tanken och glädjen över att det närmar sig!

    Jag kommer inte byta namn och om inte min sambo ändrar sig gör inte han det heller.
    Ingen av oss har föräldrar i liv och jag har bara mitt efternamn och inget syster eller bror som kommer "föra det vidare".

    Jag hoppas lite på att han behåller sitt namn som mellan namn men lägger till mitt som efternamn eftersom att det är det våra barn heter men vi får se =)
    Känns dock lite trist att inte heta samma efternamn...


Svar på tråden Juni 2011 del 2