Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Här blev det avbrott för drama och hallaballoo, så vi fick ringa sonens kompis pappa och sedan bege oss till ytterligare en kille, som var kusin med en tredje kompis...

    Iallafall, fyra killar som ska leka på en studsatta börjar ha brottningsturnering, bara det att i somligas brottning ingår sparkar. Upplösningen på deras lek blir att C, som är sonens bästis och som ju egentligen var här, hos honom, kommer hemrusande hit med tårarna sprutandes och efter kommer sonen och den tredje polaren. Alltså får man se till att gå tillbaka dit där de lekt och ta ett snack med ven den fjärde killen.

    Så nu är det iallafall klargjort att lekar som innehåller sparkar icke godkännes som lekar och att min förväntan på pojkarn i fråga är att den typen av lek är lekt för sista gången. För sparkas man kan man hamna på sjukhus. och är man vuxen och sparkar någon i magen hamnar man i fängelse ifall någon berättar om det.
    och det är ni stora nog att både veta och begripa!!!

    Intressant att träffa andra föräldrar för första gången hemma i deras hall, uppläxandes barnen.
    Fast de verkade hålla med mig när jag sa "jag anser att det är bättre att ta saken ordentligt och rakt av så att det INTE blir en jättegrej som rullar vidare dem emellan bakom våra ryggar. De klarar inte alltid att styra upp lekar själva, och då är det vi som måste." De sa att de höll med.

    Pjiiuuu! Nu vill jag ha något att dricka känner jag. *spanar i kylen* 

  • passionsblomman

    Men hjälp! Nu är ju klockan dags att lägga min son! Här varé slut på sommarlovstiderna! bara det att amman i huset inte greppat det rikgit. Glömde fotbollsträningen gjorde vi också mitt i allt.
    Tur man har kontroll över tillvaron....

    Aleta, ska du till Dublin? Hur länge blir du borta?

  • passionsblomman

    Jag har OCKSÅ ont i hucudet idag! Över v öga och upp i hela v sida på skallen. men nu har jag dragit i mig 2 muggar kaffe, 2 panodil och fått lite nackmassage (med betoning på lite) och faktiskt har det släppt.
    Inget kaffe igår och ihopbitna käkar ett par nätter tror jag är boven.

    Nu måste jag läsa ikapp. Sambon behöver datorn idag, för han ska söka jobb. Och han är INTE snabb vid tangenterna eller sams meddatoret öht. Det blir att läsa bok eller städa för mig istället. Gissa vilket jag tänker välja...

    Grattis förreten Flamman, du skulle säkert eg haft 500 spänn ytterligare, because you´re worth it!

  • passionsblomman

    Jaha. Nu när dag 41 snart är till ända, DÅ kommer tanten. Precis när man faktiskt börjar plocka fram "om det går fler dagar nu skulle man kanske testa ändå, trots allt och fast man inget tror, hoppas eller inbillar sig längre..."

    Alltså finns där innerst inne ett litet hopp ändå. och alltså blir det besviklesle likförbannat. Fast jag bestämt att jag denna gången välkomnade tanten, för att då kan förberedelsen inför spraystart börja.

    Det är dubbel irritation känner jag. Dels att cykeln är så JÄVLA uppfuckad, med mens dag 25 förra gången och dag 41 nu igen! I HATE IT!!!
    Och dels att det plågsamt nog ändå finns en medvetenhet om att man varit rätt ute med ÄL och att det faktikst finns mirakel.
    Jobbigt är att min reaktion inte är att jag sätter mig och lipar-det hade sambon haft lättare att ta. istället blir jag så jävla förbannad och frustrerad och irriterad, så jag blir lämnad helt ensam, för mig kan man ju inte vara inärheten av.

    Vilken jävla bajsdag.

    Jag hur fan ska jag överleva en IVF-omgång till? Sedan ska man skrapa ihop resterna av sig själv efteråt, när hela ens inre är utsmetat i saggig smörja, och glatt gå vidare i livet. TACKSAM för allt man har och så satsa på jobb, viktnedgång, hobbies och intressen, träning, inredning och ett roligt-avslappnat-sexliv.
    Jag känner verkligen hur bra det kommer att gå.

    Där har ni! Ett EGO-inlägg så det heter duga. TROTS allt som hänt som är värre. Jag ids inte ens skämmas. Det kan jag göra en annan dag.

  • passionsblomman

    Häromsistens, när de ändrade utseendet på BT och vi fick de nya smileysarna, möjligheterna till kursivt och allt det. Då ändrade de ju så man i stort sett blev plusmedlem också! I mitt galleri har jag valt vem bilderna kan visas för etc. Och det funkar. Jag är inte plusmedlemav något aktivt val.

    Kolla tex gärna i galleriet. Ingen av er bör se mitt hus, eller min bild på Aleta. Säg till isåfall, för då ska jag ta bort dem.

    Då ändrades det ju också så man fick obegränsat utrymme i galleriet, och så man kan lägga in bilder från gelleriet i trådarna...

  • passionsblomman

    Så här skuttande mycket tycker jag om er!

     ((#=== ===#))
                 / \                        
               (( >  <))

  • passionsblomman

    Oj då...

    fötterna hoppade visst åt ett eget håll!

                           
    ((#=== ===#))
                 / \                        
               (( >  <))

  • passionsblomman

    Mäh! Igen! Varför?

                   ((#=== ===#))
                            / \                        
                             (( >  <))

  • passionsblomman

    Nä! den bir värre och värre...helt ur led!

    Vi har förlossning i andra tråden! Nu loggade hon just ut, när det var typ 3 minuter mellan värkarna!

    Snacka om lajv-kväll!

    Jag smäller av av spänning!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans