• Ninnnis

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

     


    Norrskensflamman skrev 2010-09-01 12:25:48 följande:
    Men du är ju så stark och härlig just för att du vågar säga och skriva sånt som vi alla har inom oss och känt någon gång, just den där litenheten och småaktigheten, det där svarta som är som en sotfläck inom en, den som man skäms så förbannat för och inte vill erkänna att man känner, inte ens för en själv. Vi känner alla igen oss, vi har alla känt sådär nån gång, men det är DU som vågar säga rent ut hur det faktiskt, i ärlighetens namn känns. DET gör att din "litenhet" förvandlas till "storhet", och jag bara älskar dig just därför Blomman ♥

    Underbart skriver! Jag skriver under på varenda ord.

  • Ninnnis

    *Underbart skriveT*

    Blommis, så skönt att det inte är något fel (förutom urbota korkade indianer som inte fattar när de ska hålla sig borta och när de ska komma). Hoppas kroppen fattar galoppen nu och att ni snart är på banan igen. Fining!

  • Ninnnis

    Norrskensflamman skrev 2010-09-01 12:29:48 följande:


    Och just nu känner jag att jag läser vad ni skriver, och känner med er, ler och blir varm i hjärtat... men orkar inte riktigt skriva engagerat till 100% för jag har annat, stort, svart, svårt som tumlar runt i tankar, mage, hjärta och det känns som att det sliter mig i stycken just nu. Och så känner jag att jag inte riktigt orkar dela med mig just nu till alla om det. Så jag hoppas ni förlåter mig...Jag kan förhoppningsvis "prata" mer om det framöver, måste bara få ordning på tumultet inom och utom mig först. Sortera upp det liksomKram till ALLA, ni är bäst!

    Kraaaaaaaaaaam, allra finaste Flamman

  • Ninnnis

    Heloise, det låter riktigt jobbigt... Stor styrkekram till dig!

    Inboxen är öppen om du behöver ventilera. *kramar om igen*

  • Ninnnis

    Grattis Fru Sy! Åh vad härligt att det står bra till där inne Kanske lite lättare att hantera illamåendet nu?

  • Ninnnis

    Heloise, precis som Blommis skriver finns det plats för allt här. Alla har vi våra ok att bära. Det kan handla om barnlöshet, familjebråk eller allt däremellan. Känn aldrig att du inte kan skriva vad du vill! Om du inte själv vill så är det en helt annan sak, men du är alltid välkommen med alla dina tankar och känslor!

    Om du inte vill skriva öppet här får du gärna inboxa, så har ju jag gjort med mina jobbigheter...

    Kram på dig!

  • Ninnnis

    Ibland glömmer man kanske att alla har sina bekymmer. I min sits är det kanske lätt att dra likhetstecken mellan gravid och lycklig, men det är ju långt ifrån hela sanningen. Det är så lätt att jämföra sig med andra och tro att de har allt, men oftast vet man inte ens halva sanningen. För det pratas det inte om. Man vet ju bara det man ser, och ytan är ofta betydligt mer välpolerad än verkligheten.

  • Ninnnis

     


    passionsblomman skrev 2010-09-01 13:53:18 följande:
    Vi är jäkligt kloka i den här tråden. Har ni märkt det? Det är så bra med oss, tycker jag.



    Klubben för inbördes beundran

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans