• Villemoa

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Här är ni ju!! Jag satt och funderade varför ingen skrivit på två dagar och så såg jag att tråden hade stängts. Nu ska jag läsa ikapp!

  • Villemoa

    Blommis: jättefin trådstart! Och om du och sambon gillar idén till hund så vet ni ju redan vad blompojken tycker Så kul med massa trådbesök också!

    Ninnis: välkommen hem!

    Daa: sååå spännande med RUL!!

    Fru sy: vad bra att mitt råd funkade! Bra också att du äter var 2-3 timme, det brukar hålla illamåendet i schack (beroende på hur illa man mår förstås).

    Leksi: vad härligt att dopet gick bra och vad mysigt med babymassage!

    lanovia: slit inte ut dig bara!

  • Villemoa

    Lite ego:

    Igår började Moa på dagis igen efter åtta veckors sommarlov. Jag var med henne hela dagen som en mini-inskolning eftersom hon hade det så jobbigt i våras. I dag var jag med en kort stund innan jag lämnade lagom dags till fruktstunden. När jag kom och hämtade henne berättade fröken att det hade gått bra men att hon varit ledsen en kort stund vid två tillfällen. När vi kommit hem sa Moa "det var jätteloligt på dagis idag!" Ni må tro att det gjorde gott i mammahjärtat att hon hade haft roligt och att hon varit bara lite ledsen. I våras grät hon ångestfyllt fram till påsk ungefär så att det skulle gå så här bra efter ett så långt sommarlov var mer än vi vågade hoppas på!
    Klart att det kan komma bakslag men vi tror inte att det kommer bli så jobbigt som förut, nu känner hon ju alla kompisarna och fröknarna och kan rutinerna.

    Så, då har jag ego:at klart!

  • Villemoa

     


    lanovia 08 skrev 2010-08-19 09:42:09 följande:
    Jag orkar inte idag. Vill bara dra något gammalt över både mig och E. Hon har hållt mig vaken lite väl mycket inatt. Nu hade hon äntligen somnat, men det är ju dumt att sova mer än 30 min när man har hållt igång i flera timmar! Ge mig kraft!

    Skickar över all styrka jag har!!

  • Villemoa

     


    Ankan80 skrev 2010-08-19 13:02:33 följande:
    Hej svejs!Läser mest här i tråden nuförtiden. Händer så mycket så då orkar jag inte kommentera. Benjamin är 4 månader nu och dop avklarat för några veckor sedan.7640 g och 64 cm har han hunnit bli. Skall snart börja jobba igen på halvtid. Skall bli roligt att få använda hjärnan igen och då hoppas jag att jag blir flitigare här i tråden.Kram kram

    *vinkar till Ankan*

  • Villemoa

     


    passionsblomman skrev 2010-08-19 13:21:56 följande:
    En så´n här tycker jag vore trevligt.

    De är ju för himla söta!

    Ska vi ha en hund en vacker dag när vi är pensionärer så är ju Bichon Frisé väldigt söta!

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans