• Fru sy

    I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans

    Ny tråd Fint du skrivit Blomman! Håller med om att du verkar ha folk hela tiden, roligt med många som vill komma och hälsa på er.

    Ninnis: Skönt att du är hemma igen. Nöjd med resan? Härligt att vara ledig veckan ut oxå.

    Daa: Bara en dryg vecka kvar till RUL, vad spännande!!

    Sonja: Hoppas inte du blir sjuk, och att såret på foten läker riktigt snabbt. 

    Idag har jag mått bättre, har ätit lite med 2-3 timmars mellanrum så idag har det gått mycket bättre. Och tack för tipset Villemoa om att skifta mellan sitta, stå och gå. Det har också hjälp, så ryggen är mkt bättre ikväll.   

  • Fru sy

    Sonja: Håller tummarna för mannen imorgon då.

    Blomman: jag tycker oxå blompijken skall få en hund, om nu hans mamma och pappa kan tänka sig det förstås. det är underbart med vovve, men en del pass oxå.

    Ninnis: Låter som du haft en underbar vecka, men klart det är härligt att komma hem till dina killar igen.

    Pratade precis med en kompis, hon som blivit gravid mot alla odds typ. När hon frågade hur det gick för oss kunde jag inte hålla mig... det bara ploppade ur liksom. "Jag är oxå gravid" de orden har jag inte sagt innan var riktigt skönt att prata med henne, och kul såklart.

  • Fru sy

    Otäckt blomman med knölen. Tur att det inte var något farligt.

  • Fru sy

     


    Leksi skrev 2010-08-17 22:21:54 följande:
    Vad roligt att få säga de magiska orden Fru Sy! Det blir liksom mera verkligt då! Även om det är tidigt så är det ändå roligt att få prata om det stora underbara som hänt med någon man litar på och tycker om. Och ni kommer ju att få barn nästan samtidigt! Kul!

    ja det var riktigt härligt att prata med henne, även fast det är riktigt tidigt. Vi ska inte berätta för några andra än på några veckor annars. (Förutom två kompisar som kommer hit i helgen som vet om hur det varit för oss och dessutom själva är gravida) Tänker att det är folk som är i det och förstår att det kan hända saker, är ju skönt att ha någon att prata med om det inte skulle gå bra. Men det kommer det göra Som min kompis sa -"Du kommer inte bli mer ledsen sen om det skulle hända något bara för att du är glad nu"

    Nu är det sängen som gäller, blev sent ikväll.

    Godnatt!

  • Fru sy

    Grattis på födelsedagen E!! Hoppas hon får en härlig dag med massa presenter

  • Fru sy

    Villemoa och Heloise: Jobbigt att ni har ont, ni får göra som Moa sa och ta det riktigt lugnt. Hoppas det hjälper! Skickar några kramar oxå till er

  • Fru sy

    Hej tjejer! Jag tror att jag har blivit knäpp, eller håller på att bli iaf... I början av veckan var jag ju orolig för att jag hade växtvärk i magen och ont i ryggen. Nu är jag ist orolig för att jag inte har det, tycker att jag knappt kännt av någonting på några dagar nu och då blir jag ju orolig. Tror ni att det kan vara så att det är väldigt olika från dag till dag och vecka till vecka? Går in i v.6 idag så det är ju fortfarande väldigt tidigt...

  • Fru sy

     


    Sonja68 skrev 2010-08-20 18:38:43 följande:
    Fru Sy, jag känner igen mig i allt det du säger. Jag tror det är väldigt normalt. Ibland kände jag mensvärk och trodde nåt var fel. Sen kände jag inget och trodde nåt var fel. Så där höll det på ett tag. Tror du kan vara lugn Puss på dig!

    Tack! Hoppas det.

    Nu har vi varit ute och plockat kantareller, hittade en hel bärkasse

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-20 21:13:51 följande:
    Fru sy: tycker också det låter normalt. Det gick upp och ner för mig också. Hur har första veckan på jobbet varit?

    Jobbveckan har varit bra. Jag har varit trött om kvällarna, men det är ju inte så konstigt för man hade ju vant sig av att gå upp vid kvart över sex. Sen har det varit en del nytt på jobbet eftersom jag även skall ha mitt andra ämne kommande läsår och då är det mer att planera och en ny sal att "lära känna". Men det skall bli väldigt roligt att träffa eleverna nästa vecka och att få börja undervisa igen efter en planeringsvecka...

    Nu är det sängen som gäller.

  • Fru sy

    *Stor kram till er Aleta*

    Jag jobbar ju inom skolan, men inte i de längre åldrarna och i ett ämne som man inte har förrens lite senare. Men jag hade abolut pratat med läraren innan, hade tyckt det känts bättre att de vet om hur det ligger till...
    Vad säger du Villemoa?

Svar på tråden I vått & torrt, genom allt & inget -tillsammans