Inlägg från: julikzhulik |Visa alla inlägg
  • julikzhulik

    Ex som inte hälsar

    När jag en vacker morgon traskade ut för att köpa frukost, sprang jag på mitt ex som stod på andra sidan övergångsstället. Jag kände igen exet och var säker på att jag blev igenkänd. Jag log med ett brett leende. När jag var bara några steg från exet förväntade jag mig en hälsning från exet. Dock kom det ingen hälsning. Inte ens en nickning.

    Jag blev naturligtvis snopen. Varför ignorerar han mig? Har du några idéer, kära läsare?


    Lite bakgrund. Mitt ex såg jag sist för ca 4 år sedan. Vårt uppbrått berode på att exet var otrogen och ville gå sin väg. Jag släppte förhållandet  och, trots att det var svårt, ansträngde mig för att gå vidare.

    Vi gjorde slut ganska abrupt och uppbråttet var smärtsamt för båda då lögner var inblandade ... Dessutom skilldes vi åt utan prata om det som hände med vårt förhållande och få ett bra avslut. Jag tog initiativet att prata vid ett tillfälle en månad efter att vi gjorde slut. Det gick ganska bra.

    En annan gång tog jag kontakt med honom i syfte med att vara vänner, eftersom vi hade stort utbyte av varadra. Att umgås som vänner gick dock inte bra. Jag kände att han inte var pigg på att hålla kontakten och själv tyckte jag att det inte var värt att pressa fram något.

    Nu har det gått lång tid sedan vi skilldes åt. Därför tycker man att om man springer på varandra en morgon, kan man ge varandra en hälsning. Minst.

    Att han skulle inte känna igen mig är omöjligt. Vi hade ett händelserikt förhållande och trots allt som hände på slutet, har vi betytt mycket för varandra (anser jag så klart).

    Just nu känner jag mig rätt så sur och kan inte begripa varför ignorerade han mig. Hur ska jag tolka hans beteende?

  • Svar på tråden Ex som inte hälsar
Svar på tråden Ex som inte hälsar