Inlägg från: anne på grönkulla |Visa alla inlägg
  • anne på grönkulla

    Äntligen fredag del 22

    www.weekendfrukost.se - mkt trevligt nöje även om vi nog inte kommer kosta på oss det varje vecka. Men nån gång ibland så - nu var det min överraskning till maken, som mötte en viktig deadline igår och ska sitta valförrättare imorrn, så en lugn o mysig lördagmorgon var typ hans enda avkoppling denna veckan. Men de levererar bara till vissa områden i Stockholms innerstad, tror jah...

  • anne på grönkulla

    chefen har smickrat mig blå idag (han vill att jag ska byta arbetsuppgifter - det ska jag nog, men jag ska väl få nåt oxå när han nu är så angelägen...)

  • anne på grönkulla

    Här firar vi 5årig bröllopsdag, men det gör vi ordentligt först ikväll, nu är det jobb o en massa annat mer praktiskt som står på schemat först.

  • anne på grönkulla

    Intressant poäng Hilde - men fråga är ju mulit man måste vara ens i storstan där jag håller hus. Även i min vardag blir ju det där vad man gör det till - jag har nu kollegor och kompisar med väldigt olika bakgrund på ett sätt, men väldigt lika profil t ex utbildningsmässigt - och i kulturliv och annat så får man ju själv söka upp det man är intresserad av. Men utbudet är större, det talar väl för större reell valfrihet.

Svar på tråden Äntligen fredag del 22