Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets toppar och dalar

    Mrs B, här får du en å ena sidan virtuell, men å andra sidan högst riktig blomma från mig till ditt lilla barn!
    Den är från samma buske som Snorkis knopp.

    Till Mrs B

      -Skutta och skratta med änglarna lille prins!

  • passionsblomman

     


    viktualia skrev 2010-07-30 17:56:52 följande:
    MrsB - jobbigt med suckande mamma.... gaaa svårt! Soldemor - välkommen till tråden! själv är jag frikyrkomupp men bara till läggningen och inte yrket. Passionsblomman - du bor ju inte direkt vid allfartsvägarna *fniss* kolla din inbox!

    Bara när alla ska till och från Öland/Gotland eller för all del Astrid Lindgrens värld.

  • passionsblomman

    Parnassia, tvärtomt var det här idag ju!

    Men det är ju lördag och säkert fullt upp i hus och lägenheter. Det brukar ju vara rätt dött i tråden på helgerna. (vad säger det om allas jobb egentligen? När det är på arbetstid folk har tid att var här? )

    Idag går jag och plockar lite här och där. Vi får främmande. Eller främmande...det är de ju inte. Det är min "bästis", en av de få som känt mig sedan jag var 6 år och fortfarande är nära, trots alla flyttar och hattande land och rike runt. Hon kommer med sin make och son och det ska bli så roligt, för de har inte varit här ännu.

  • passionsblomman

    Lappis, det är klart utredningen visar att ni är alldeles fantastiska människor. Det visste vi andra redan, så ingen höjer ens ena ögonbrynet. Hejja hejja!

  • passionsblomman

    Nenne, nu tänker jag gå och vila middag. Min bästis åkte nyss och vi satt uppe och pratade till väldigt sent-eller tidigt. Kl 04.16 släckte jag lampan och la mig. *ganska seeeeg*

    -men de va´re värt!

  • passionsblomman

     


    Telis skrev 2010-08-01 16:25:25 följande:
    nenne, även om du inte vill ståta med bullbakarbilden i galleriet så kan du väl skicka den till mig bara. Pliiiiiz? Jag vill så gärna se din mage, snart är den ju borta.

    Inboxa mig ditt telefonnummer så ska jag skicka dig fina Nenne i bagartagen! Och jag och du kan sedan bestämma, att så söta godsaker kan inte undvaras galleriet.

  • passionsblomman

    Telis, OM det har laddat batterierna! Herregud vad oskattbara ens verkliga, sanna vänner är! Och jag uppskattar något oerhört att hon känt mig sedan barnsben. Jag behöver ingenting förklara om vem jag är. Bara köra rakt på kärnan och vrida och vända på resonemangen. Och det är inte bara jag som snackar, utan det är världens flow och aldrig tillräckligt med tid....

    Att hon

    *är i en relation sedan 10 -11 år med alla toppar och dalar, svärföräldrar och vanor, ovanor, kommunikationsgrejor, jämställdhetsdiskussionerna etc...

    *har ETT barn-som de fick hjälp för att få till för hennes cykel var helkejko...

    *har kört hela "hur många barn ska vi ha och hur blir livet utan syskon och vill JAG ha fler"...

    *nyss har köpt hus och flyttat...

    och så vidare, är ganska skönt är man byter erfarenheter, tankar och intryck.
    och vi tänker inte alls alltid likadant-vilket gör det hela så mycket intressantare. Det är mycket "å ena sidan å andra sidan"

Svar på tråden Livets toppar och dalar