Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Livets toppar och dalar

    Telis,

    jag borde väl det, men  jag kommer inte hinna få svar på två sådana innan VUL nästa torsdag om jag inte gör det på SÖS och jag har inga såna remisser kvar.  Jag har inte ont någonstans så jag tror inte det är X ,då hade jag åkt in med en gång.

    Men man ska aldrig ge upp hoppet!

    Sova var det!

  • start september

    Tårarna rinner här också Snorkis. Jag har tänkt så mycket på dig och vill skicka dig all styrka jag kan. Och vilket fantastiskt fint namn. Stor kram! 

  • start september

    Kan inte tiden till torsdag gå lite fortare? Trots att jag så gärna vill tro så säger magkänslan att det är tok. Är typ 6+4 nu, inga symptom mer än trög mage och det dumma Clearblue testet visar fortfarande vad som ska motsvara v 4-5. Vid ett test visade det till och med motsvarande v 3-4 , men jag hoppas att det var jag som klantade mig och kissade snett eller nåt. Jag förstår att det inte är ett precisionsverktyg men kombinationen med hur det känns i kroppen känns oroande. Maken och jag rök ihop dessutom, han tror att jag genom att oroa mig gör det ännu tuffare för den där inne och jag tror att det ska vara lite mer oro än så här för att påverka. Jag hoppas ju och vill hela tiden.

    Åh vad jag hoppas att jag har fel...

  • start september

    AM,

    vem vet. Vi har förbrukat en bättre restaurangnota snart på de j-la testen. Det var på morgonen jag fick det sämsta utfallet   Då lade jag mig igen och ställde in mig på MF eller ännu värre, X. Fyra timmar senare (fy för att hålla sig samtidigt som man storhandlar) visade det ju motsvarande v 4-5) så nåt måste blivit fel på morgonen.

    Nu vill jag inte bli mer besviken så jag väntar till torsdag. Förra graviditeten vet jag att jag fick det högsta värdet, 3+ veckor efter befruktning ganska snabbt, snabbare än vad jag väntat mig. OK, testoman, erkänner.


     


     

  • start september

    Telis,

    jag kände  av ett sugande illamående från v 6-14 eller så och sen blev jag stor som en smärre elefant ganska snabbt där efter. Hela graviditeten reagerade jag på lukter och så vilket gjorde att jag kände mig gravid nästan hela tiden.

    Med MA nr 1 var det så fram till mitten av vecka 7 eller så, när det försvann väntade jag ca en vecka innan jag var på VUL och det hade stannat ungefär precis  när symptomen försvann

    Med MA nr 2 kände jag inte av det hela tiden, men lite mer än nu. Det stannade i vecka 13/14. Då fick jag en blödning och ont, därför kollade jag upp det direkt.

    Nu är det inga symptom alls utöver trög mage som jag allltid får nästan innan  plus. det  behövs inga höga hormonnivåer av det. Irritabel påstår maken, vad vet jag.  Sen tar jag ju prog två ggr per dag extra vilket säkert gör sitt till vad gäller ömma tuttar och sånt.

    Tack Muggles för länken! Jag har försökt hitta vad som krävs för att få full score på den j-vla veckoindikatorn, men det verkar vara en väl förborgad hemlighet. Hoppas den är kass helt enkelt.

  • start september

    Trots är jobbigt. Idag stack lila tjejen från mig i en affär. Jag ropade stopp och stanna med allvarligaste rösten vilket ska fungera men hon drog runt ett hörn. Vi var i en galleria där hon hittar väl så hon smet bara in i leksaksaffären mitt emot men där hade hon krupit ihop och pilade med smårpylar i en låda så att det tog två sekunder innan jag såg henne. Fy vad rädd jag blev. Jag plockade ut henne och förklarade allvarligt att man aldrig aldrig får springa. Hon kraschade helt (jättetrött) och ropade "men jag ville springa". Jag lyckades lugna ner henne men bestämde sedan mig för att åka hem istället för att gå till ett lekrum som jag lovat. Jag kände att jag inte orkade mer, men nu har jag lite dåligt samvete för att jag gav henne ett straff. Hon förstod att det var för att hon sprungit, men pratade ändå om lekrummet hela kvällen.  Var jag för hård mot en drygt tvååring?

  • start september

    BS, den visar gravid först och sen tänker den lite och visar 1-2v, 2-3v eller 3v+. Gissar att den läser av HcG nivå mot en normaltillväxtkurva och sen har lite säkerhetsmarginal. De fanns inte i oktober vet jag, men  vid nästa plus i februari var det ett sådant jag ahde köpt visade det sig. De har ersatt Clearblues vanliga digitala.

Svar på tråden Livets toppar och dalar