Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Livets toppar och dalar

    oj, vilket familjedrama jag hamnade mitt i. Det satt bara en snigel kvar i klägget (när mannen kom hem från sin cykelrunda så hängde två i en slemblobb), den andre låg i en krullig hög på backen och en tredje var på väg för att antingen fråga om den fick vara med eller klippa den ene på mitten eftersom den vänstrat. 

  • nennesjuttioåtta

    nu blir det snarktime här med. på er! 


    Skickar ännu en tanke till Snorkissons, ta hand om er

  • nennesjuttioåtta

    god morgon! 


    Usch, tänker på Snorkis både innan jag somnar och det första när jag vaknar. Undrar hur de mår just då, om de har kunnat sova, om de hoppas att det bara är en mardröm...  


  • nennesjuttioåtta

    Lappis – Yeiii! Ännu ett kliv på vägen avklarat!


    Ego – allt lugnt här, tänkte baka och köra lite med vahettere... inte röjsåg men väl en sån där grästrimmer! Sen blir det sedvanlig stödvila vid 11.  


    Och så har vi plockat stygnen på Nancy, hade tid 8.30 i morse hos veterinären men eftersom jag igår kväll efter att vi lagt oss hörde hur hon satt och slickade och slet i stygnen med tänderna (jäkla vig katt trots tratt!) så fick vi gå upp och plocka dem själva. De satt inte så dumt åt som jag var rädd för och vad förvirrad hon blev när tratten åkte av! Skruttan! Såret är jättefint och det syns bara en röd rodnad. Så nu är hon ute och kikar lite på tomten.  


    Och så har jag återigen bytt fackförbund nu på morgonen! Bytte i maj för att få hjälp med ett ärende eftersom kollektivavtalet hörde till ett annat förbund. Helt i onödan eftersom jag har världens bästa chef, och det nya fackförbundet var dessutom dubbelt så dyrt (vilket jag inte hade kollat upp...) och med sämre villkor. Fasiken vad det ska strulas hela tiden. 

  • nennesjuttioåtta

    Dags att göra lite nytta å jag kan sova någon timme med gott samvete. Eller, det hade jag gjort även med dåligt samvete...

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-07-28 09:18:47 följande:
    nenne - jag tror tyvärr att de mår förjävligt! Att de vill lägga sig ned, somna in och som du säger vakna upp och allt bara var en mardröm. Min väninna som var med om detta sa just att de ville lägga sig och dra ned rullgardinen. När hon möter folk idag som frågar hur många barn de har säger hon ett men tänker två.
     
  • nennesjuttioåtta

    ja, och hon har ju försökt tvätta sig trots tratt men inte kommit åt men ändå suttit och hållit upp en tass men slickat på plasten. Men bakbenen har hon kommit åt, naturligtvis, det hon helst inte skulle komma åt. Och så har hon bara legat och sovit hela dagarna, alternativt stått vid dörren. Herregud, igår hoppade hon så högt att det var bakbenen som slog i dörrhandtaget så hon har verkligen blivit mer och mer desperat att få gå ut. 

  • nennesjuttioåtta

    mensvärk och första arbetsdagen! Fy för den lede!

  • nennesjuttioåtta
    Lapinette skrev 2010-07-28 09:32:07 följande:
    Stövlar??!! sover du med stövlar på?
    nä, Jag skulle ju ut och röja med grästrimmern! Nu är det klart, jag har sopat kottar (snacka om kottår i år!) hela trottoaren och infarten och nu sitter jag och knaprar på min enda craving: ISBITAR(den du, AM!) Nu ska jag sluta svettas och sen lägga omkull mig med amningskudden och sova en timme. eller två.
Svar på tråden Livets toppar och dalar