• Lapinette

    Livets toppar och dalar

    Hej snaily, undrade om du och Tinga hade hört. Funderade på att smsa men samtidigt ville jag inte lägga sordin på semesterkänslan. Hoppas ni har det bra på ön och att vädret är bättre.

    Vickan - kom precis hem så jag skickar över pengar bums.

    pb - vilken story med fosterbarnet som kom på besök! Getingar har vi dödat många ikväll (med ett sånt där elektriskt tennisrack). Har varit ute i förorten och hälsat på våra kompisar som normalt bor i HK och som har fått en liten tjej. Hon var supersöt!

    Piggelin - jag kommer att träffa min busskompis imorgon (för första gången efter semestern) och hon ska ha ungefär samtidigt som nenne och jag tänker f'n i mig hålla tyst (även om jag har svårt för sånt ). Ska absolut inte skrämma upp henne i onödan.

    Ego - nu är alla soc.möten avklarade. Idag hade vi min underbara familj och närmaste vänner med oss och det kändes bra . Nu ska vi få ett uttdrag, sammanställning, av våra livshistorier av soc damen, den som ska upp i nämnden. Läsa, begrunda och göra de ändringar vi vill och sen är det dags .... fast visst, detta är ju bara ytterligare ett steg i hela den långa, segdragna processen.

  • Lapinette

    nenne - jag tror tyvärr att de mår förjävligt! Att de vill lägga sig ned, somna in och som du säger vakna upp och allt bara var en mardröm. Min väninna som var med om detta sa just att de ville lägga sig och dra ned rullgardinen. När hon möter folk idag som frågar hur många barn de har säger hon ett men tänker två.

  • Lapinette

    Vill också sova! Sitter första dagen på kontoret och var upp vid 05-tiden i natt pga mensvärk . Här som en zombie idag ...zzzz....

    Härligt att Nancy har blivit av med "tratten". Tycker hundar och katter ser så ynkliga ut när de har tratt.

  • Lapinette

    Telis - har för mig att det är runt 23-25 augusti som de har nästa möte. Fast som vår soc.dam sa igår "detta är bara en bit på den långa vägen". Sen ska vi ju kontakta AC, bestämma vilket land vi ska köa i och sen blir det lång väntan och ytterligare papper som ska samlas in.

  • Lapinette

    Telis - usch ja, tänker bara på hur mycket man skuldbelägger sig själv under alla försök. Om jag inte hade ätit den där glassen så kanske eller jag borde inte ha tränat eller tänkt! eller ... så hade jag kanske blivit gravid. Hoppas, hoppas som du säger att de får ett bra stöd och kanske en förklaring till varför det hände. Min väninna som råkade ut för detta sa att de var helt underbara på deras sjukhus. De hade fått ett otroligt stöd och framför allt så växte hennes och makens relation allt starkare under denna kris ... och de gifte sig året efter. Och de gjorde en obduktion och fick en förklaring till orsaken ... vilket läkaren sa att i typ 80 % av fallen så vet man aldrig varför.

  • Lapinette

    nenne - de här dagarna kommer det lätt slinka in "fel" inlägg. Jag skrev knappt något igår för allt annat kändes så "fel" ... men idag kunde jag inte låta bli och nämna soc.mötet.

  • Lapinette

    nenne - instämmer ... kändes svårt att skriva om något annat. Tankarna är ju med dem ständigt.

Svar på tråden Livets toppar och dalar