• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • BrudSommar2006

    Jag läser ikapp lite här.


    Tinga, vad fick du för glitter? Satte du i fler stenar i vigselringen eller slog du till på en helt ny ring? Eftersom du väl skrev vänsterhanden?


    Men nu ser jag ju i inlägg 12835 att Snorkis är en ovanligt trevlig person och snäll också!

  • Tinga

    BS - det blev en tredje ring till vänster ringfinger. Har sen tidigare en förlovningsring med borstad yta och en vigselring med blank yta och briljanter. Nu lade jag till en lite smalare alliansring med briljanter. Men som sagt - utlovad bild kommer i helgen.

  • Lapinette

    Tinga - ser fram emot bilden. Själv har jag en diamant som maken köpte i Sydafrika + min mormors gamla vigselring som jag ska göra något av ... en vacker dag.

    Och grattis till det nya rekordet!

  • Lapinette

    Nej, nu tycker jag det är dags för lite skumpa ... PLOPP ... det är ju fredag och rekord och allt!

    SKÅL!!!

  • Lapinette

    Kaffe kan man väl inte skåla med??!!

    Inga musslor ikväll. Väninnas pojkvän är sjuk men vi gör ett nytt försök i nästa vecka istället. Nu ska bara jag och maken komma på vad vi ska hitt'på istället. Vill gå ut när jag fixat håret och allt (och bokat av spinningen).

  • passionsblomman

    Nej jag veeet! men vad ska jag ta till då, när jag snart ska iväg med bilen...

    I andanom skåalr jag i finbubbel som heter passionsblomman och är minst 40 år gammal. Det gäller att ha inlevelseförmåga och fantasi.

Svar på tråden Livets toppar och dalar