• snaily

    Livets toppar och dalar

    Muggles
    Huuu för Vegemite... *gör kräk-smiley*
    Å andra sidan var de skeptiska mot vår julmust också, konstigt!


    Telis
    Håller med dig ang barnmorskor, jag tror jag är alldeles för konflikträdd för att våga säga till i en sån utsatt situation. Får bara hålla alla tummar att det är någon som man gillar från början.

  • snaily

    Trevlig tjej på dig också Lappis!


    Härliga små reseplaner ni har!


    Skrattade lite när jag läste att du tyckte 7 h med bil var mycket Lappis, förlåt

    PB
    Jag tycker det är BRA att du skvallerbyttar, annars hade jag undrat ihjäl mig över Nenne!


    På begäran har jag fixat några magbilder, ska maila dem till Telis lite senare. Beklagade mig för maken att han aldrig är intresserad av att fota min mage, har typ en bild sen tidigare och det var när magen knappt syntes alls. Nu har vi EN i alla fall.


    Köttfärs - japp, det ska vi iväg och handla nu innan affären stänger. Jag har beställt spaghetti och köttfärssås ikväll. Inspirerad av skogaholmslimpor och annan barndomsmat.

  • snaily

    Vi tänkte förresten kanske åka till Gotland i början av november (om det inte kommit något Yngel innan dess!!), maken vill köra Gotland grand national (enduro). Hoppas det blir av, vore härligt med en hösttripp dit. Kom på att jag har varit där tidigare någon gång under alla årets månader förutom just november! Får i så fall definitivt ta med journal, tror förlossningen i Visby är trevlig.

  • snaily

    AM
    Underbart!
    Fast lät ju lite läskigt med sugklockan och sköterskorna på magen. Hoppas metoderna har blivit LITE mer moderna sen dess... man vet inte, de är kanske lite efter på den där ön.
    Kusinens sambo har fött två barn där och pratar gärna om sånt, kan alltid fråga henne om mer info det nu skulle bli aktuellt, fast det tenderar ofta bli skräckhistorier när folk ska berätta om sina förlossningar, varför är det så?
    Fast om det finns tecken på att Ynglet är på väg ut dagarna innan så åker vi INTE till Gotland den helgen...

  • snaily
    passionsblomman skrev 2010-08-20 19:00:33 följande:
    När de nya kom in och presenterade sig SKREK jag: Men jag SKITER väl för fan i vad ni HETER!!! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR NÅNTING!!!
    Det gjorde du rätt i tycker jag!

    Resa via Oskarshamn, tål att tänkas på men skulle inte tro att maken är med på den idén eftersom han jobbar och måste ta ledigt några dagar från jobbet = snabbaste vägen till Gotland är nog att föredra... Ni får väl komma dit och heja!

  • snaily

    Kängu
    Fy så hemskt! Nej, det finns nästan inget värre än att inte bli tagen på allvar! Hoppas verkligen stackars lilla Ru är piggare imorgon!

  • snaily

    Telis
    Mailat några bilder till dig - till din vanliga mailadress (inte Telemarkgrrl eller hur den lyder), men från min jobbadress, av en massa skäl.

  • snaily

    Telis
    Oj det var snabbt jobbat med bilderna.
    Ja precis, det är det där blodprovet och risken för tillväxthämning som spökar i skallen på mig. Men även om det inte blir "sjukligt" mycket för tidigt så kanske jag brås på min mor som fick både mig och syrran 3-4 v före BF.


    Magen ser rätt liten ut på bilden... tycker den är större i verkligheten. Eller kanske inte. Vad tror ni, normalt eller ej? På onsdag ska vi mäta den för första gången hos BM!


    BS
    Hör jag det att ni måste till Gotland nästa sommar, för att uppleva något annat än lera och Niklas Strömstedt!
    Nej, hundägarna visste inte att hunden hade en fästing, den var så fullmatad så den råkade bara trilla av hunden medan jag undersökte den (hunden) för något annat.
    Heja Iris!


    Liten
    Jag har inte heller någon egen privat mobiltelefon. Fast får betala för de privata samtal jag gör på jobbtelefonen. Funderar på om jag borde skaffa en egen om jag ska vara mammaledig framöver, men jag vet inte... krångligt med nytt mobilnummer som ska meddelas till alla.


    Nu ska jag också goffa godis och kolla lite på Sagan om ringen.

  • snaily

    Telis
    Ja, det går förhoppningsvis bra med avståndet, fast undrar lite hur det funkar, när de brukar råda en att åka in och så. (I god tid, förhoppningsvis.) Vet att många åker ambulans in av någon anledning, kanske bekvämare än personbil? Eller så kanske det framför allt är omföderskor som riskerar att föda under resan in... *spånar*

Svar på tråden Livets toppar och dalar