• snaily

    Livets toppar och dalar

    ...fast om man tänker efter, bättre att laga till moderkakan innan man äter den än att äta den rå, som många djur gör...
    Vad är bästa tillbehören? Någon som provat?? ... Ingen?!?

  • snaily

    Jag kanske ska ordna trådkalas senare i höst/vinter och bjuda alla på hemlagad moderkaka!

  • snaily

    Märks det att jag har fredag idag?
    Fasen vad skönt det ska bli med sovmorgon imorgon!

  • snaily

    Telis
    Det är bara att tacka ja till min moderkaksmiddag så får du se (och smaka)

  • snaily

    Kängu
    Åååå vad mysigt!! Har inte den hunden helt fel färg och längd på pälsen för att äta bajs!?

  • snaily
    Ore skrev 2010-08-20 09:54:31 följande:
    Snaily: Jag tror faktiskt en läkare sa till mamma att kattbajs i sandlådan var en jättevanlig smittorsak...
    Tyvärr är (vissa!!) läkare rätt bra på att sprida myter om smittor som påstås spridas från husdjur till människor (springmask, andra parasiter, streptokocker)... Jobbigt då jag upplever att de flesta på nåt vis tror mycket mer på vad läkaren sagt än vad vi säger. (Hoppas nu igen läkare läser det här och blir sur, de flesta har säkert bra kunskaper men en del verkar inte ha full koll riktigt...)

     


    Frullan
    Skönt att du kom fram till ett beslut angående jobbet! Och det är ju ett jättestort och ångestfyllt beslut att byta jobb eller ej och särskilt som omständigheterna lät lite röriga nu så det är väl inte ett dugg konstigt att du känt dig deppig! Kram!


    Oupsie
    Man blir ju mörkrädd av att höra att det finns såna barnmorskor som ni råkade ut för... Stackare! Hoppas KUB-resultatet blev bra i alla fall?

  • snaily

    SENAST nästa fredag får vi verkligen hoppas, det är ju en hel vecka tills dess! Jag vill att Pricken ska komma ut nuuu! *otålig*

  • snaily

    Här var det fredagstempo!


    Varit i skogen och plockat lite blåbär, med betoning på lite. Vet inte om det bara var ett dåligt ställe eller om det är ont om blåbär överallt. Lingon såg ut att vara på gång i stora mängder i alla fall, då blir det mycket lingonsylt till makens gröt sen.


    Ååååå Skogaholmslimpa med kall O'boy!! Oboy vad gott! Och så lite Dallas-tittande på det... summerar min barndom ganska precis.


    Ore
    Förstår din ilska! Finns det nånting annat som man kan bli så irriterad över som när nån tar ens tvättid?!
    Jag har alltid avskytt att dela tvättstuga med annat löst folk , SÅ skönt att ha eget nu!
    På tal om hur det är utomlands - maken hade en rätt ok tvättstuga när han bodde i lägenhet i Australien, men det var såklart myntautomater till alla maskiner. Och bokning tror jag inte förekom, det var nog drop-in.


    Jag borde ta tag i städning och sånt trist... Får storfrämmande i helgen, makens pappa kommer på besök! Det trodde jag aldrig skulle hända! (De är inte så mycket för att hälsa på varandra eller socialisera överhuvudtaget i hans familj.)


    Snaaart kanske... just nu har jag lust att lägga mig på soffan och spela lite bra musik för Ynglet.

Svar på tråden Livets toppar och dalar