Inlägg från: Etheleglin |Visa alla inlägg
  • Etheleglin

    Dags att göra som Familjeliv?

    Fjosok skrev 2010-07-27 14:29:29 följande:
    Jag tycker BT borde ha en funktion som många andra stora forum, Flashback exempelvis. Där varje ämne har en tråd och en moderator hand om varje ämne. Jag menar, vi har sett 12736 trådar om brudöverlämning dom senaste två åren. Tänk om det kunnat vara en lång tråd där motsvarande kunde diskutera detta, där åsikter och svar gick att söka på.Jag upplever BTs forum lite som "efter" just nu. Tjänsten är jättebra men funktionerna och underhållet verkar inte riktigt hänga med.Jag menar, tänk en lång, väl modererad tråd per ämne istället för nya trådstartet stup i kvarten.Eller?
    Håller verkligen med.

    Familjeliv har också kass ordning, de borde också uppdatera sin sökfunktion och göra en moderator ansvarig för varje ämne. Dubbelpostning bör förbjudas, trådarna låsas och sedan raderas. Om det finns en tråd om relevant ämne skall det istället hänvisas till den.


    Sedan borde det även finnas en bättre svarsfunktion. Dels så att TS får ett meddelande (med direktlänk) när någon skriver ett nytt svar i tråden, men också så att det går att svara på andras inlägg (utan den dumma citatfunktionen) och att denna får motsvarande meddelande.


    Tänk bara helgons gamla forum - åh vad välfungerande det var! (Kanske fortfarande är, men jag vet inte då jag inte är medlem längre...)

Svar på tråden Dags att göra som Familjeliv?