Inlägg från: Sofaja |Visa alla inlägg
  • Sofaja

    4/6 2011 någon mer?

    Vi ska också gifta oss då!! Kyrkan är bokad sedan någon vecka tillbaka och idag blev festlokalen också klar!! Underbart att ha det färdigt. Ja visst är det massa tankar som flyger om kring i huvudet. Vi har inte kommit så långt ännu med all planering...emn snart så!!
    //Sofia

  • Sofaja

    Nu är festlokalen och kyrkan bokade, känns så bra att ha det klart så nu kan jag "vi" fokusera på allt annat =)
    Det som är bestämt so far är antal g'ster ca 60-70pers, toastmaster utsedd samt tärna och bestman. Det blir buffé (catering från restaurang) eftersom det känns mer informellt ller vad man ska säga och pga att man kan få välja på flera mumsiga maträtter, Alkohol osv fixar vi själva (så mycket billigare).

    Frågor: Värdar/värdpar, ska ni ha det också även om ni har toastmaster etc ?
    Sedan undrar jag om färgtema? passar vitt, grönt och guld/champange bra ihop?
    //Sofia

  • Sofaja

     


    Jessica1979 skrev 2010-09-26 18:37:20 följande:
    Vi ska också gifta oss den 4 juni 2011. Men oj vad alla har börjat planera. Tänk om man köper klänningen nu och så hinner man kanske ändra sig. Jag vet inte om jag vågar. Men lokal, kyrka och frisör är bokat. Men jag såg också att nu va det rea här i stan på klänningar, så jag kanske får ge mig ut och titta!

    Oj det var längesedan jag skrev här..det har hänt endel :) Jag är såpas nöjd, tror jag fann min klnäänig idag :D :D
    Jag är också är lite nojig att jag ska ångra mig, ska jag slå till eller ska jag vänta till nästa säsongs klänningar kommer in?? :D

  • Sofaja

    Visst är det svårt! jag har svårt att hitta en ring eftersom min förlovningsring är ganska tunn (på höjden) Har inte testat nätet ännu men ska kanske kolla det med :) Tack för tipset :) 

  • Sofaja

    Jessica1979 skrev 2010-10-07 22:29:21 följande:


    Nu är klänningen inköp!! Jag som trodde att jag va inte en sådan som skulle handla klänning såååå här långt innan. Men där fanns klänningen med stort K. Jätte fin och bra pris också tycker jag. Kul nu har vissa saker böjat falla på plats!!När kommer ni att skicka ut inbjudningarna. Vi tänkte kanske i samband med jul ( då kan man ju passa på att önska god jul också). Det är ju en ganska speciell helg så då kanske många är bort och då kan det ju varta bra att skicka ut i god tid!!

    Jag har också hittst min klänning, finns bild i mitt galler. Är sååå nöjd, fick den för halva priset det är aldrig fel :) Vi tänkte nog också skicka det vid jul pga att det som sa en speciell helg.

    nsdtr: När du sagt A måste du säga B, jag är nyfiken :)

  • Sofaja

    Spännande, håller tummarna för er :D Förresten jag har börjat fila lite på vilken musik vi ska ha under vigsel. Lutar nu åt:  "Utan dina andetag" och "Du är allt" men det ähär med utgångsmusik, vad ska ni ha? Jag har ingen aning...lite förslag? :)

Svar på tråden 4/6 2011 någon mer?