• Cantaton

    Tantvarning numero 9

    Daa hade fått syn på en musiktråd här på BT som handlade om mig. Verkligen jättefina ord. Jag hade faktiskt missat den själv. Men pappas sambo hade sett den


    dfk skrev 2010-08-18 19:30:04 följande:
    Hej tjejer! Tittar in lite här innan jag ska iväg på kvällspromenaden. Första arbetsveckan har snart passerat och längtar till lite helg. Daa och Cantaton,Vad har ni för fuffens ihop, vilken tråd? blir nyfiken... Kram på er skruttisar!
  • Cantaton

    Jag har för övrigt också varit på kvällspromenad; på Walk & Talk. Affärskvinnor nätverkar samtidigt som de promenerar i 1½h. Supersmart

  • Cantaton

    Fint citat.


    Sonja68 skrev 2010-08-19 10:18:09 följande:
    Delar även med mig av favoritcitatet (Tack Tant Liz för att du delade med dig):"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"
    Hon är förståndig din flicka. Tänk vilka tankar som rör sig i barns huvuden. Om vi ändå kunde svara... Det var en väldigt befogad fråga måste jag säga. Den undrar jag också över.

     


    Jag har nog missat vad som hänt din man. Men det låter ju inget vidare. Och väldigt utdraget!


    Minitantträff, minsann!

  • Cantaton

    Åh


    Mitt "jobbigaste" brudpar i år är min pappa med sambo. Haha. Så här en vecka innan bröllopet har de fått för sig att byta ut en sång. (Från en jag kan till en som jag inte kan.) Men det är klart att jag sjunger det de vill ha De har ju bra smak.


    Sonja68 skrev 2010-08-19 10:59:37 följande:
    Cantaton: han slet av hälsenan i Moskva, blev opererad, låg på sjukhus där, gipsad, kryckor, infektion i såret, vi blev hemflugna hela familjen av försäkringsbolaget och bilen blev kvar i Moskva. Det var vår semester. Typ.Men det hade kunnat vara värre. Så jag har besämt mig för att inte deppa ihop.
  • Cantaton

    dfk, tack Har fått flera sådana senaste veckan! Har lagt ut några på hemsidan också. Jätteroligt såklart Nu får vi snart en gäst! Vi har lagat libanesiskt till henne - födelsedagsmiddag. Det blir hoummos, mhamara, vitlökssås, spenat- o fetaostpiroger, hembakade baguetter, gratinerad aubergineröra samt grönsallad!


    Nu kommer hon!!!

  • Cantaton

    Mmm, det var ljuvligt gott!!


    dfk skrev 2010-08-19 19:48:52 följande:
    Men vad det där lät gott!! Ha nu en mysig kväll Cantaton
  • Cantaton

    Innan sommaren började jag skapa en ny hemsida. Nu ska jag minsann se till att det blir något av den! Säg till om ni har några tips

  • Cantaton

    Trist med förkylning. Men låter ändå lite mysigt


    Sonja68 skrev 2010-08-20 10:16:41 följande:
    Hej,hej! Idag är jag och lilla K hemma och är förkylda. Myser i pyjamasarna och kurerar oss.
  • Cantaton

    Ja, var är alla...??


    dfk skrev 2010-08-20 19:37:25 följande:
    Förresten, är det bara vi kvar i tanttråden, var har alla andra sprungit? Saknar er tanter..
  • Cantaton

    Åh, jag var också i Dalarna i helgen. Sjöng på bröllop i Hedemora igår och stannade sedan till på en herrgård i Avesta (där jag jobbade och bodde fyra somrar som yngre) och sov där till idag. Åt bed and breakfast-gästernas middagsrester (oxfilé och hemodlad potatis) och av den uppdukade bed and breakfast-frukosten imorse


    Lite spontanlyx!


    Soldemor skrev 2010-08-21 17:23:11 följande:
    Hej alla! Den här tanten sitter just nu högt uppe på en fäbod i Dalarna och tittar ut över Siljan. Vi startade vår semester i Hunnebostrand i tisdags och kom hit upp i går. Det är verkligen natur här uppe, luften formligen knockar ner en i sängen på kvällen. I morgon åker vi till Orsa björnpark. För en vecka sedan tog min fantastiske Amaretto sin premiertitel! Gosenisse! Nu slipper han utställnigar, iaf för ett tag. Det är inte det allra roligaste han vet. Oh, vad jag saknar mina snuttar! På måndag går turen neråt, via två nätter i Göteborg och Ullared (yes!) på vägen hem.
Svar på tråden Tantvarning numero 9