• Heloise

    Tantvarning numero 9

    Åh här är ni allihop!


    Grattis Dfk, hej lunagarden och kikki kikki (grattis till bebisen)


     


    Jag ska smsa bruttan, eftersom hon snart är här! Hoppas verkligen att Panzer och jag ska kunna träffa henne, mannen och flickorna!


    Idag har jag haft så himla ont i magen och korsryggen, vet inte om det är "växtvärk" eller sammandragningar( vet itne alls hur sådana känns) eller bara allmän smärta. Jobbigt är det iaf, börjar få känningar av foglossning rätt rejält. lite för tididgt för det tycker jag, jag måste ju jobba flera månader till innan jag kan få gå hem och vila! Men nu ska jag och Panzer kika på Gone baby gone och jag ska äta lite ltie daimglass, matlusten är relativt begränsad så det gäller att hänga på när den gör ett gästspel... Inte för att det gör nått alls jag har ju att ta av och bebisen tar det den behöver, men det är jobbigt att vara hungrig hela tiden men må illa av allt jag äter


     


    Puss på er!

  • Heloise
    lunagarden skrev 2010-07-18 22:58:32 följande:
    Tack för alla välkomnanden :DHoppas ni alla haft en skön helg! Är det någon fler tant än jag som väntar smått i december?
    Japp jag och Panzer( dvs herr heloise) väntar en liten knodd runt lucia-jul, verkar vara vääääldigt svårt för ul tanterna att bestämma när den ska komma, just nu ligger budet på 25 dec, men det var 15 dec innan det (baserat på tidigt ul i v 12). Hade lite otur med BM vid RUL ( story finns i tantråd nr 8)och ska göra ett nytt den 27e.

     

  • Heloise

    Måste bara inflika  att Panzer, han är nog den bästa människa som jag känner! Vet inte riktigt hur livet skulle vara utan honom, men fattigt, innehållslöst och nattsvart måste ju bara vara början!


     

  • Heloise
    Diz skrev 2010-07-19 21:46:50 följande:
    Hej tanterna! Håller på att landa på marken igen, har svävat i det blå senaste dagarna. Vi gifte oss i lördags, dagen innefattade åsknedslag, el och vattenlös lokal, glömda strykbrädor och strejkande bilar. Men precis när vi gick runt hörnet på lokalen till vår underbara ingångsmusik så bröt solen genom molnen och efter det gick allt som en dröm.     Nu är jag fru!
    Jag tänkte på er i lördags!! Stort varmt grattis Diz, och vart är korten?

    Härligt att vara fru! Själva firar vi 1 årig bröllopsdag på söndag, ska jobba då... Men jag tror att vi nog kan ta en repa på en fin restaurang och skåla i loka eller nått!

  • Heloise

    Nä du Diz, det går inte alls att kolla på ditt album Du har den funktionen avstängd för "besökare"!

  • Heloise

    Kl 20 ska panzer och jag sticka iväg till furuvik för att träffa fjällbruttan, flickorna och fjällbruttans make!


     

  • Heloise
    Heloise skrev 2010-07-20 18:48:22 följande:
    Kl 20 ska panzer och jag sticka iväg till furuvik för att träffa fjällbruttan, flickorna och fjällbruttans make!  
    Jajjamensan det ska vi! Helt otroligt nog så såg jag dem när de svängde in på campingen Jag kom ifrån andra hållet! men det är ju rätt bra att vara på samma plats, och vi talar om sekunder haha
  • Heloise

    Jag skulle behöva lite hjälp! Jag har hittat en jättefin emmaljunga, men har INGEN som helst koll på emmaljunga. Det är en emmaljunga smart duo combi, jag hade ju siktat in mig på kronan, men den här är verkligen jättefin. Har sett en sådan här förut på blocket och ångrade att jag valde bort den pga att det var en emmaljunga.

    www.blocket.se/gavleborg/Emmaljunga_smart_duo...

    Någon som har haft emmaljunga? Som har koll på just den här modellen? Har kikat runt i trådar men inte hittat ngn bra.

  • Heloise

    Igår kväll träffade vi underbara bruttan, och hennes härliga familj. Fick mysa med fina grodan och träffa både den stora dottern och lilla vild, som var urguliga.


    Herr fjällbruttan var även han jättetrevlig, och bruttan precis så underbar som jag trott!

  • Heloise

    Vi slog till på den där barnvagnen, den är så himla fin, ska och hämta den imorgon


Svar på tråden Tantvarning numero 9