Inlägg från: aikidoaasa |Visa alla inlägg
  • aikidoaasa

    Inställt bröllop


    Detta inlägg kan ses som hårt och bittert, läses på egen risk!


     


    Visst är man två som går in i ett bröllop tillsammans och det är inte bra om den ena parten inte vill. MEN! Att påstå att det är på grund v DIG är helt åt helsike!!! Om han nu brydde sig om dig så skulle han inte säga detta då det blir så väldigt enkelt en helomvändning i framstegen till att komma tillbaka till att vara sig själv.


    Om han inte kan komma med en bättre orsak varför ni ska skjuta upp det på obestämd framtid så kan jag verkligen förstå att du har all orsak till att vara ledsen.


    Boka in extern hjälp om du anser att ni är ett par värda att satsa på och det så snabbt som möjligt. Ju längre tid som går desto sämre kommer du att må. Den enda som inte blir "friskare" av detta är just du. Visst, han kanske har ytte pytte samvetskval över att ha gjort det men om han inte inser att en sådan handling gör dig sämre så måste någon få honom att fatta detta.


    Och att sedan skita i att avboka alla delar!? Ursäkta mig; Men enligt det du skrivit så har du varit för snäll som stannat med en sådan skitstövel. Du förtjänar någon som faktiskt tänker på dig och enbart vill ditt bästa. Ställ honom mot väggen och meddela något i stil med eftersom han verkar tycka om att hugga av en benen/ krossa ens självförtroende så totalt och sedan inte städa upp efter sig så ska han en *piip* ursäkt till att ni inte ska gå skilda vägar.


     


    Men det är ändå bra att han var så "snabb" med detta, innan ni hunnit lägga en massa pengar på saker och ting. (nu har ni kanske endast förorsakat lite grann i jämförelse)


     

Svar på tråden Inställt bröllop