• Ilys2

    Ni tjejer som friat till er man...

    Min karl blev inte besviken iallafall. Vi var förlovade sen innan  och jag var mer eller mindre höggravid så jag gick till guldsmedsbutiken och skaffade ett halsband med våra initialer på framsidan och frågan på baksidan. Sen hade vi en jättefin picknick under klarblå himmel vid en sjö och då fick han sitt lilla paket med en röd ros fastknuten på. Han blev superglad.


     


    Nu ska vi bara enas om ett datum och jag ska knata bort den sista babyvikten så jag kommer i klänningen så kör vi sen.

  • Ilys2
    marielleangelina skrev 2010-06-17 13:45:37 följande:
    Det låter jättefint :) Jag funderar på att göra iordning en picnic och åka till stranden, han jag och hunden.Först berätta för honom varför jag vill dela mitt liv med honom och sen fråga om hanockså skulle vilja dela sitt liv med mig. På nåt sätt få det att låta som ett frieri också. Har försökt ge små små "bröllops-hintar" :) Vem vet, han kanske hinner före mig!
    Haha så hade vi det. Det var han och jag och hunden på en jättelång sandstrand. Jag var sååå nervös innan och det kändes som hela min väska brann med paketet i. Som han redan visste allt. Det gjorde han förstås inte.

    Vet inte hur det är med din kille men här är det ingen idé att hinta för sånt fattar inte han. Här behövs det raka rör, gärna ackompanjerat av skyltar, visslor och neonskyltar.

  • Ilys2
    marielleangelina skrev 2010-06-17 13:58:37 följande:
    Kanske är så ja :) Det är väl bara jag som sitter och tänker på det här hela dagarna och så får man för sig att telepati faktiskt fungerar?Skönt att kunna sitta ostört här på BT iaf när det är 3 fotbollsmatcher om dagen! Han har däremot pratat lite om en bekant till honom som gift sig...
    Bröllop överallt. Kronprinsessan, vänner, släktingar. Det stressar inte honom. Och inte tittar han på fotboll heller. :-S Han har ju iofs sagt ja men gällande ett exakt datum så tvistar de lärde ännu.

    En annan tycker ju att september är bra eftersom vår dotter skulle ha varit född då. Nu kom hon en månad för tidigt så det kan väl vara fint o ta det istället.

Svar på tråden Ni tjejer som friat till er man...