• Gorgeousnes

    Homovänligare??????

    Nu får ju vi homosar gifta oss i kyrkan. Och det ska min prinsessa och jag göra. Och jag gillar denna sida och forumet. Men idag skulle jag börja använda planeringsverktyget. Och tyckte att allt plötsligt kändes lite tråkigt. Det man ska fylla i där är brud och brudgum. Jag förstår att säkert 99,9% av dom som använder detta forum är strejta människor. Ja ni fattar galoppen!!


    Så min fråga är ju såklart, kommer detta att homoanpassas inom en snar framtid? Eller hur ser ni på denna sak?


    Vet att Familjeliv som står bakom denna sida är ju lite konservativa i vissa frågor tyvärr. Men hoppas att så inte är fallet här när det är lagligt med samkönade äktenskap.

  • Svar på tråden Homovänligare??????
  • Gorgeousnes

    Ja det har ju inte varit någon homorusning till kyrkorkna så jag ursäktar dom :)!

  • Fenixx

    borde väl gå att fixa att man bara bokar i om det är en brud och brudgum eller 2 brudar vs brudgummar.


    hoppas dem kan fixa nåt.

  • JustMeAndMyLove

    Jag har lagt fram förslaget sedan det blev lagligt med äktenskap för homosexuella, men nått annat än att de bytt namn från "partnerskap" till "regnbågsbröllop" har inte skett.


    Väldigt synd!

  • Gorgeousnes

    Ledsen jag blir när jag hör det.


    Lämnade Familjeliv pga av trångsynthet ifrån Familjelivs sida. Hoppas att jag inte behöver lämna denna sida.

  • JustMeAndMyLove

    Själv är jag inte här för att jag gillar BT och deras syn på saker och deras etik och moral utan för jag tycker de människor som är här är roliga och intressanta att diskutera med och utbyta ideer med :)


     

  • Cherrygirl

    Jag har också tänk på det faktiskt ärven fast jag är strejt


    Finns fler småsaker som jag irriterar mig på.. Haha


     


    Och FL ska vi inte tala om.. Suck säger jag bara..

  • Optimia

    Jag har också retat mig på det där. Är straight och ryms alltså inom BT:s mall för "normala äktenskap", men olikabehandling av människor retar mig i alla fall.


    Vadå för jäkla "regnbågsbröllop"? Om två tjejer gifter sig är det väl ett bröllop precis på samma sätt som om en tjej och en kille gifter sig? Ska tjejparet ha regnbågsflaggor utanför kyrkan/vigselplatsen och festplatsen för att signalera att de är av samma kön, eller?


    Har aldrig hört någon homosexuell som beskrivit sitt bröllop som ett "regnbågsbröllop" eller liknande trams, de flesta säger väl kort och gott "bröllop", oavsett vem de gifter sig med?

  • Gorgeousnes

    Precis! Och varken jag eller min prinsessa vill skriva in oss under brudgum. Vad underbara ni är :)! Nej regnbågsflaggor har vi inte. Tycker att det hör till Stockholm Pride :)! Men schysst faktiskt med regnbågsflaggor när man är ute och reser för att veta vilka som inte har något emot homosar.


    @Optimia du har alldeles rätt vi hade "enbart" tänkt att ha ett bröllop. Utav dom hundra gäster som bjuds in så kan man räkna på en hand dom som är homosar.


    @Cherrygirl Ja FL var inte så vidöppet. Föreslog en rubrik för alla som pratade om surrogat, men det var vågade dom sig ju inte på för det var ju inte lagligt. Nej inte i Sverige men på många andra ställen.

  • Cherrygirl

    Fl e det bra många moral kärringar som är "bäst" på allt! Haha
    Hopplösa att dikutera med är det också.. haha

Svar på tråden Homovänligare??????