Inlägg från: rosesarered |Visa alla inlägg
  • rosesarered

    Juli 2010

    Hej alla,


    nu har jag efter en tids frånvaro hittat tillbaka till bröllopstorget.


    Julimånad börjar närma sig nu! Hur långt ligger alla i planeringen?


    Vi har ganska mycket kvar att göra, gulp...


    och sånadär glasburkar har jag också tänkt göra. Svärmor har sparat flera glasburkar för ändamålet.

  • rosesarered

    Racolina, 


    skönt det låter med sommarlov! Student? Själv är jag nyexad och befinner mig i nånslags konstigt mellanläge, jobbar halvtid på ett vikariat som går ut den 30:onde sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Eller ja, tänker ha semester fram till bröllopet med efter det. Men hoppas på ett förlängt vikariat.


    kärleken,


    brudobrollop.se kanske?


    Jag är så glad över att vi får alla bilder på cd-skiva högupplösta. Känns bra Ska dessutom träffa vår fotograf för en liten provfotosession snart. Kommer att hamna på hennes blogg då, gulp..

  • rosesarered

    sarahkka,


    härliga nyanser på blommorna. kommer att bli kanonbra tror jag


    kikade in på dina burkar igen M och B och ja det är ju exakt såna jag också tänkt göra. Tycker att det är så gulligt av min svärmor som samlat ihop många burkar och till och med stått och diskat burkarna och gnuggat bort etiketterna!


    kärleken,


    detdär med osa är inte lätt. Vi hade sex stycken som inte svarat en vecka efter att Osa gått ut. Jag skickade meddelande på facebook som påminnelse. Fräckt va skrev till och med att vi behöver veta så att vi kan boka mat och dryck, tårta. Att det inte är lätt att hålla koll på 75 gäster


     

  • rosesarered

    Miris, tycker också att det är svårt att komma på nåt om varje gäst. Har hittills kört på säkra kortet jobb/yrke samt relation till brudparet. Annat kan ju vara hemort (om det är många som bor på olika ställen i landet och utomlands), fritidsintresse eller någon personlig detalj typ. Martin slips- och ölfantast. 


    Gällande om nån blir sjuk så har vi tänkt att det får bli en tom plats helt enkelt. Men vi har runda bord så det är lite annat kanske. I festprogrammet tycker jag att namnet/ personen får stå kvar ändå. Eller vad tycker ni?


    Mia77,


    skönt med ringen! Själv har jag lämnat in alla ringar idag. Lämnade in min gamla förlovningsring som jag använder som betalningsmedel för en ny smalare ring som matchar vigselringen bättre. Lite vemodigt men det kommer bli bättre med vigselringen. Ringarna ska även graveras och putsas upp. Glöm inte det tjejer!


    Katja,


    konstigt att vela ta med sig sitt barn istället. Var går gränsen egentligen kan man ju undra, om min partner inte kan följa med på bröllop - nej, jag tar med mig min kompis istället. Okej, kanske in jämförbart med ens barn men ändå.

  • rosesarered

    Åh Bt har blivit knäpp för mig. Vägrar ladda upp en bild..

  • rosesarered

    Vad kul med alla svensexor och möhippor!


    Trodde själv att jag skulle få min möhippa denna helg men så blev det icke. Korallbruden, vad fick du göra som har träningsvärk idag? poledancing?


    Ceke, 


    det lät inte som någon höjdare att må dåligt på sin egen svensexa. vad tråkigt.. men det lät kul med spa.


    miris,


    mm eftersom vi har runda bord så kommer vi troligtvis inte att flytta runt på några gäster utan isåfall så får det bli tomma platser helt enkelt. Har också tänkt tanken att skriva ut bordsplaceringen i sista minuten, men vill ju få klart allt så långt innan som möjligt.


     

  • rosesarered

    Korallbruden låter som en farlig möhippa Vad modig du är, jag hade blivit tokrädd om jag haft dendär Roger Pettersson efter mig! 


    Tokisen,


    låter som en hippa med många nyp kul med provuppsättning också!


    Känner mig förväntansfull och nervös inför min egen hippa när jag läser om era. Undrar vad dom kommer att utsätta mig för.. Förresten brukar man bli kidnappad på morgonen eller under dagen när det är möhippedags? Så att jag vet ungefär vilken tidpunkt på dagen jag vet att jag är "safe" haha

  • rosesarered
    Tokisen skrev 2010-06-13 20:19:49 följande:
    Kärleken:jag har ju glömt det aldra värsta med dagen, d va att jag fick åka till lokal radion här och sjunga live i radion, du e min man, shit trodde jag skulle dö....men det gick bra och jag har väl inget emot och göra bort mig lite så det va skit kul, hela dagen
    Haha, det var inte snällt! Om du inte har världens sångröst då.Själv är jag inte alls bra på att sjunga så det hade varit lite pinsamt. Men möhippan är ju det ultimata tillfället att göra bort sig på så det är klart att man bjuder till lite

    Vi gifter oss borgerligt men har träffat vigselförrättaren för att gå igenom vigseln litegrann. 


    Skönt att ha programmen färdiga kärleken!

  • rosesarered

    Vad tråkigt med katten kärleken9!


    100703,


    Jag misstänker att min sambo kanske inte kommer att få någon svensexa. Han har inte så många vänner heller och jag har vid ett tillfälle frågat om det kommer att bli någon svensexa och då fick jag svaret "det är på gång". Men brukar man inte involvera blivande bruden så att man vet vilken helg det kommer att ske?


    Idag är det exakt fem veckor kvar för oss! Tusen saker kvar att fixa, men det måste gå! Tänker sätta mig ner ikväll och skriva en ordentlig att göra lista. 

  • rosesarered

    Sötnöt,


    jag man undrar ju. Jag vet att de som i sådana fall håller i sambons svensexa kan vara lite "tröga" så jag är mest orolig över OM han överhuvudtaget kommer att få en svensexa. Han har redan flera gånger suckat över att han säkert inte kommer att få en svensexa och frågat mig "om jag tror att han kommer att få en svensexa?". Vad ska man svara på en sådan fråga när man inte ens själv är säker på att han kommer att få det  


    Jag önskar verkligen, verkligen att han blir uppmärksammad på något vis och att jag blir underrättad snart


    Sötnöt,


    när gifter ni er? kanske samma datum som oss, den 24:e? Exakt fem veckor kvar igår, det närmar sig med stormsteg!

Svar på tråden Juli 2010