• Vi 3

    Bröllop 2010 del 11

    Åh roligt med ny tråd

    Nu är det  3 veckor kvar, och jag har fått foglossningen från helvetet. Visste ju att den skulle komma, men usch. Jag vill kunna gå och ha kul på bröllopet. Har fått lägga upp mina ursprungliga skor på Tradera, det finns inte en chans att jag kan ha klackar på 6 cm. Jag försökte ha klackar när dottern döptes förra helgen, jag kom inte upp ur sängen på söndagen..

    Är det ngn som vill köpa skor i stl 35,5 så hör av er!

  • Vi 3

     


    Bettertogether skrev 2010-06-09 08:03:18 följande:
    Nu har nervositeten slagit till för mej.. fastän det är hela 10 dagar kvar ;D Igår hade jag en riktig bröllopsdag med övning i kyrkan, provkamning och provsminkning!! :D Wow alltså! Jag som aldrig använder smink annars blev helt paff över hur mycket det där kletet faktiskt kan göra! :D Såg ju ut som en annan hollywoodkändis! ;) BM bokade också rum till bröllopsnatten igår, men han säger inte var vi ska sova, så det blir tydligen en överraskning för frugan ;)

    Hörde precis på nyheterna att prognosen, som den ser ut nu, säger 20° och sol på er bröllopsdag! Håller tummarna att det blir så!

  • Vi 3

    Min klänning är hemma! Finns inga ord att beskriva hur lättad jag är! Och den är såååå fin!!! Imorgon hår- och sminkkonsultation!

  • Vi 3

    Bild på klänningen finns i galleriet. Dock är den kritvit, den ser "varmare" ut i färgen än vad den är, och så är den alldeles för lång.

  • Vi 3

     


    Bettertogether skrev 2010-07-02 19:07:07 följande:
    vårt drömhus blev vårt!!! :d

    GRATTIS!!!!

    Imorgon vid den här tiden är jag gift...

  • Vi 3

    Tack fina ni! Jag älskar ju bryggbilderna men inte min käre man.. Ngt om kycklingben...

    Giz: Vår vigselförrättare var LIVRÄDD för att vi skulle tappa ringarna.. "Men det är ju SPRINGOR mellan plankorna"..

Svar på tråden Bröllop 2010 del 11