Inlägg från: RockTroll |Visa alla inlägg
  • RockTroll

    50-talstråden - den nya!

    Verkar som att de som var verksamma i tråden innan börjar falla bort eller har gift sig :) Så vi som ännu inte är gifta får väll fortsätta ^^ Här är en till som kommer ha lite 50-tal/rock tema. Vi gifter oss 30/7 nästa år i Borås.  Ska tex ha en 50 tals klänning....OM jag inte är gravid.

  • RockTroll
    sockersmulan skrev 2010-08-18 10:41:02 följande:
    Hej på er!Jag har en liten efterlysning som jag hoppas ni kan hjälpa mig med! Min kollega har blivit bjuden på bröllop och vill då ha en coiffe/fascinator på sig. Vet ni var man kan köpa såna på nätet/affär i Lund med omnejd?
    Ni har inte accessorize där nere? Dom har annars massor av sånt.
  • RockTroll
    LillieMae skrev 2010-08-18 13:32:02 följande:
      Ja håll liv i denna tråd.Vårt bröllop (23/7)kommer inte bara innehålla 50-tal men absolut min klänning o frisyr samt min karls outfit.Behöver mycket tips om klänningar känner jag. Poshvintagegirl räcker inte till ;)
    Jag kommer beställa från www.honeypieboutique.co.uk :) Modellen Lauren får gärna flytta hit om jag inte har en bauta mage då <3
  • RockTroll
    LillieMae skrev 2010-08-18 14:01:46 följande:
    Jag tror jag har hittat min klänning på poshgirlvintage.comMen eftersom den måste sys upp så funderar jag på att göra lite ändringar på den.
    Vilken då? :)
  • RockTroll
    LillieMae skrev 2010-08-18 14:18:16 följande:
    Min blivandes syster ska sy upp den till mig :) så det går nog ändå :)
    Jaha :) kör på det. Superfin.
  • RockTroll
    LillieMae skrev 2010-08-18 14:23:18 följande:
      ska du ha vita skor el kör du på en kul färg?shop.sivletto.com/system/search/product.aspjag gillar dessa men det kanske skär sig till klänningen även om jag inte vill ha den kritvit.
    Jag tänker ha röd underkjol och röd/vit prickiga skor :) Men skorna är ett helvete att hitta för att jag vill inte ha så hög klack då jag och sambon är lika långa/korta. Får bli ebay :) men jag grämer mig lite över att jag inte vågar köpa något alls till min outfit då vi försöker bli med barn och jag har ingen aning vad jag kommer få på mig i klädväg. Ska beställa klänningen 4 mån innan om jag inte är gravid då :)  Jag ska förresten ha klänningen i ivory i såna fall och en hårblomma med flor, även den i ivory.
  • RockTroll

    Precis :)


    Jag kommer nog beställa från www.etsy.com för där  finns det massor av fina. Sök på birdcage veil och njut.

  • RockTroll
    Janqvist skrev 2010-08-19 12:41:07 följande:
    beställde just ett flor från etsy.com... flera som ha gjort de som kan bekräfta att de funkar bra? :) ja blev lite nervös nu nämligen på att ja gjort bort m4ej... :)
    Åh vad spännande vilket beställde du? satt och kollade på det imorse och hittade en säljare som jag nog ska köpa av. Jag vet många som beställt genom etsy och det har gått jättebra. Är det inte paypal t.om? I såna fall är det ju inga problem.
  • RockTroll
    Janqvist skrev 2010-08-19 13:56:33 följande:
    jo paypal... ja ha aldrig använt mej av de förut! känns lite pirrigt, ska bli spännande å se va ja får hem riktigt, haha! men de borde va ett fint flor med en fjäderblomgrej på :)
    Länk? en jäkla tur det är paypal iaf för du betalar ju inget förrän du fått din vara :)
  • RockTroll
    Janqvist skrev 2010-08-19 17:51:54 följande:
    RockTroll, tro de ej (ja ha samlat hur mycke bröllopsbilder som helst i datorn) så spara ja ingen bild på floret. Ingen aning om v arför, tilfällig sinnesförvirring antar ja :)Och ja köpte det sista, det va sommarREA, så de går int att hitta där mera heller, tyvärr!
    Åh vad synd du får visa när du fått det ;)
Svar på tråden 50-talstråden - den nya!