• Zouzou

    Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?

    Vad kommer era blivande ha för färger på kostym/smoking, skjorta, slips?

    Vi skulle gärna vilja matcha, min klänning är ivory med en champagne färgad midja..Min man tycker det är lite tråkigt med svart kostym (vi kommer inte köra smoking)  skulle gärna vilja ha tips på färger på t.ex slips och kostym och även höra hur ni andra har tänkt er på bröllopet?

  • Svar på tråden Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?
  • Eriane

    Min m2b kommer att ha vita linnebyxor och sjorta på sig, väldigt strandchic Så han har inga traditionella kläder alls. Vi har tropiskt tema dock strand/hav så det passar oss. Sen hatar han allt vad kostymer och frackar heter

  • Nicossambo

    Min man hade kostym med lime grön väst, slips riktigt snyggt det matchade vårt färg tema.

    Jag köpte västarna till min man och hans best man på ebay tre västar med allt gick på 500kr med frakt.

  • KatjaB

    min sambo ska ha en mullvadfärgad kostym, dvs lite grå/brun. Den är mörk och mer grå än brun tycker jag. Han har svart fluga och eventuellt en rosa näsduk i bröstfickan om det ser bra ut


  • Zouzou

    Tack, verkligen varierat! 5.6 smäller det, börjar vara liksom dags. Min man ville vänta in i det längsta med kostymen (han har velat gå ner i vikt vilket han gjort..) men nu är det dags verkligen. Verkar som om han inte vill ha väst under kostym..Våra temafäger är rosa och limegrönt, så kanske att vi plockar av dom färgerna på oss då. Men vill även att han ska utmärka sig på nåt sätt!

    Katja B- har du nån bild av den kostymen? Låter fint!

    Eriane, vilket härligt tema ni valt!

  • Kirsto

    Zouzou: Ajdå, väst som är så SNYGGT! Plus att han ser så välklädd ut även under dansen senare om/när det blir för varm med kavaj.

  • Cylt

    Min BM har valt en vrålsnygg mörkgrå kostym, han har inte köpt väst och skjorta än.
    Hans slips och näsduk kommer att gå i fuchsia (även min sons slips, tärnornas klänningar, mina skor och förmodligen blommorna - får se hur det blir med marskalkarnas slipsar, det vore kul om det går att lösa fuchsia även där, men vi får se)

  • Zouzou

     


    Kirsto skrev 2010-05-16 20:40:14 följande:
    Zouzou: Ajdå, väst som är så SNYGGT! Plus att han ser så välklädd ut även under dansen senare om/när det blir för varm med kavaj.

    Jaa eller hur! har hintat om supersnygga champagne färgade västar, men tvärnej :(

  • Zouzou

     


    Cylt skrev 2010-05-16 20:50:54 följande:
    Min BM har valt en vrålsnygg mörkgrå kostym, han har inte köpt väst och skjorta än. Hans slips och näsduk kommer att gå i fuchsia (även min sons slips, tärnornas klänningar, mina skor och förmodligen blommorna - får se hur det blir med marskalkarnas slipsar, det vore kul om det går att lösa fuchsia även där, men vi får se)

    han har faktiskt en super snygg grå kostym..låter så fint med fuchsia! för vi kommer ha rosa som en av färgerna...men då borde han kanske ha nåt i champagne, för min midjedel som går i champagne är så utmärkande.

  • Kirsto

    Zouzou: Du får helt enkelt leta efter bilder och inspirera honom. Sen får man väl helt enkelt acceptera om han väljer fel till slut ändå, han ska ju också känna sig fin.

  • KatjaB

     


    Zouzou skrev 2010-05-16 20:09:38 följande:
    Tack, verkligen varierat! 5.6 smäller det, börjar vara liksom dags. Min man ville vänta in i det längsta med kostymen (han har velat gå ner i vikt vilket han gjort..) men nu är det dags verkligen. Verkar som om han inte vill ha väst under kostym..Våra temafäger är rosa och limegrönt, så kanske att vi plockar av dom färgerna på oss då. Men vill även att han ska utmärka sig på nåt sätt!Katja B- har du nån bild av den kostymen? Låter fint!Eriane, vilket härligt tema ni valt!

    nej inte än.. men det är från suitopia, kostym med väst i samma färg och så är det tyget oscar mullvad.


Svar på tråden Vad tycker ni om färg på brudgummens kläder?