Inlägg från: Dolly84 |Visa alla inlägg
  • Dolly84

    Vi som gifter oss 24 juli!

    Jag och min BM gifter oss också den 24 juli! Inte långt kvar nu :)

  • Dolly84

    Vi ska ha ca 50 gäster och gifter oss kyrkligt. Allt är i stort sett klart förutom bordsplacering, festprogram, lite småsaker och sedan saker jag har missat... ha ha. Har så mycket med skolan nu, väntar bara på att de här två veckorna ska ta slut så att jag kan fokusera 100% på bröllopet. Men jag är riktigt nervös och förväntansfull! Har ni skickat in hindersprövningspapprena ännu? Någon som vet hur lång tid det tar att få ett "ok"?

  • Dolly84

    Visst börjar det kännas nervöst nu?! Tiden kommer att gå jättesnabbt tror jag... Det vi har kvar att göra är att beställa tårta, brudbukett, boka tid för naglar, göra bordsplaceringen, festprogramet, bm´s skor, underkläder till mig... Ja.. och säkert massor mer som jag inte ens har tänkt på.

  • Dolly84

    Jag fick min möhippa igår! Otroligt överraskad!! Ni då?

  • Dolly84

    Snart är det dags... Någon mer som börjar bli riktigt nervös? Jag vill bara få de här veckorna fram till bröllopet avklarade nu, så att jag kan börja slappna av igen! ;)

  • Dolly84

    Det som är kvar: fixa placeringskorten, underkläder (bh:n klar), festprogram, bm´s skor, inhandla lite mer vin (vi är rädda att vi köpt för lite), prata med dj:n om musiken och träna på valsen.

    Jag tror det är allt!

    Hoppas att du får en fin möhippa, min bm väntar spänt på sin svensexa som vi båda undrar när den blir... tror inte ens hans vänner vet det ännu.

    Vi var och pratade med cateringen idag och gick igenom allt, så nu har lite nervositet lagt sig för mig men det är väl bara tillfälligt ;)

Svar på tråden Vi som gifter oss 24 juli!