• Rufsas

    Sluta twittra på BT!

    Nja, lite har jag tänkt på det. Jag stör mig dock mer på medlemmar som inte döper sina trådar så att man fattar. Hur många "HJÄÄÄÄÄLP!!!!!!!" har man inte sett? Det har då handlat om allt ifrån "jag är trött idag" till att man inte får inspiration till bordsdukningen. En ämnesrad är till för att man ska hinta vad som i meddelandet komma skall. Tycker att många här är urdåliga på det.

  • Rufsas

    Fast nej, jag måste nog ändra mig. jag är faktiskt benägen att hålla helt med dig gällande twittrandet också.

  • Rufsas

    Men okej, jag tror att vi kommer att hitta olika grupper här. En grupp vill använda BT till att söka upp information, utbyta idéer och ställa frågor. En annan grupp vill mer "snacka av sig". Inget ont i det, men det kan ju bli fel när man har olika förväntningar på sajten.


    Själv använder jag BT till det förstnämnda. Enda undantaget är vår Västkusttråd där vi "snackar av oss" och träffas IRL. Men inget annat.

  • Rufsas

    Bra, då avses alltså inte dessa chattrådar som de du irriterar dig på eller hur? Det gör de inte för mig iaf. Utan det är just dessa Hjääääälp-trådar som jag menar.

  • Rufsas
    Heloise skrev 2010-04-29 11:10:45 följande:
    Fast man behöver ju inte läsa trådar som man stör sig på och ett forum är till för alla som är medlemmar. Jag till exempel, stör mig på gnälliga trådar som den här, men inte startar jag en tråd om det...
    Men det är ju just det jag menar med mitt första inlägg. Hade medlemmarna bara haft vett att döpa tråden så att man fattar "okej, det här är direkt ointressant för mig" så hade det inte varit ett sådant stort problem.
  • Rufsas
    bobods skrev 2010-04-29 20:08:11 följande:
    Jag tror många av er har missförstått vad jag menar i TS. Jag tycker också det kan vara roligt att läsa om olika dilemman - men det ska vara något som är värt att försöka hjälpa till med.  Jag syftar på inlägg som t.ex. det här:  www.brollopstorget.se/Forum-1-77/m3736645.htm... Vad ska man svara på det inlägget liksom?
  • Rufsas
    miaik skrev 2010-04-29 21:04:52 följande:
      Haha! Vaddå? Du har inget bra svar på det? Jag håller helt med dig TS. Sen blir jag galen på att vissa (typ 5 användare) startar nya trådar HELA tiden. Typ vad ska ni har för tema? vad ska ni inte ha för tema? vad bjuder ni på för drinkar? vad bjuder ni inte på för drinkar? är den här klänningen fin? är den här klänningen inte fin? vilken ring ska man välja? vilken ring ska man inte välja?osv.osv... och såklart med rubriken: PANIK! eller HJÄLP!
    Hahahaha! Jag dör av skratt! Jamen då är vi åtminstone tre personer på BT som tycker så här.
  • Rufsas

    Lara C.


    Jag betackar mig sådan kommentarer fortsättningsvis. Kan du inte diskutera på en högre nivå så kanske det är du som ska "skaffa dig ett liv". Ett liv där hyfs och artighet är en del av vardagen.

  • Rufsas
    miaik skrev 2010-04-30 22:06:01 följande:
    Och jag håller också med dig Rufsas, men du verkar ju ha allmänt god smak
    Ha ha, tack men va?! God smak vet jag inte, men tycker jag något så säger jag det.
Svar på tråden Sluta twittra på BT!