Inlägg från: nennesjuttioåtta |Visa alla inlägg
  • nennesjuttioåtta

    Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen

    snigeln – åh ska du till hufvudstaden då också?!? får väl hoppas att jag inte är bjuden då, men det är min gamla toastmadame som gifter sig så jag hoppas jag är det men vibbarna säger att jag inte är det. 

  • nennesjuttioåtta

    snaily, den var riktigt bra, rulla fram OH-apparaten bara! Fram för fler gröna prickar i sleven!

  • nennesjuttioåtta

    lappis – bara en känsla. Hon har inte svarat på sms och varit väldigt kylig när vi setts, det går itne att ta på. Och P har känt likadant och tyckt det varit jättekonstigt. Men så skickade jag ett mail för någon dag sen och grattade till bröllop (som svärmor berättade för oss skulle bli av) och graviditet (hon fick barn -08 så jag tänkte om det skurit sig då på något vis) och fick svar igår så nu vet jag inte om hon var artig eller om det bara har varit mycket och jag missuppfattat alltihop. 

  • nennesjuttioåtta

    de kanske inte ens skickat inbjudningarna, men det är ju inte så himla långt kvar och vi vet var de ska vara och det är stor lokal... 

  • nennesjuttioåtta

    lapinette – det visar sig. jag har ju ett minst lika bra alternativ om det inte dyker upp någon inbjudan! 


    BS– ja eller kuvert i form av en Pampers? Lätta att försluta men kanske går som skrymmande (högre porto)


     


    nu – hem!!!!!

  • nennesjuttioåtta

    AM – jag kommer bara ihåg att jag ägt något själv som varit rosa och det var 1989, så jag är skeptisk till att jag får någon rosa-faiblesse om det blir en dotter. Men hon kanske skulle passa i rosa, det gör ju inte jag. 

  • nennesjuttioåtta

    *tataaaaa* God morgon!


    Nä, inge kaffe för mig, tack!  


    Sweetie – OOOOOHHHH är bassetröjan favorit?!?! Vad glad jag blir!


    Apropå färger, jag kommer nog säkert köpa rosa, men inte särskilt aktivt (men har ju insett att utbudet är begränsat i annat än glitter och fjärilar och prinsessor och...), så länge hon (?) inte vill välja själv.  


    Porchez – slentrian blir det nog om båda inte anstränger sig. Samtidigt går det så mycket enklare om man inte behöver tänka på att man anstränger sig, utan att det kommer naturligt att man vill varandra det allra bästa. Och visar sin uppskattning, säger fina saker som man verkligen menar när man bubblar över av kärlek för denna underbara människa som man haft turen att ha hittat (eller som hittat dig). Sen ska man väl inte vara rädd för vardagen, för det är ju inte lattjolajban och rosa elefanter jämt.

  • nennesjuttioåtta

    Cicci – men varför har du inte testat?!?! Fast du vill ju ha en trea så antingen är du ju gravid eller också..gravid.


    EA – kör ni korta metoden den här gången också? Så då blir du och muggles ungefär samtidigt?!


    PB – när tinar ni eskimån?


    Iiih, mycket spännande nu!


     

  • nennesjuttioåtta

    Åh, vad roiigt om så många kan komma då! AAARGH!!! jag vill, jag vill! Men bröllop är också kul... Och klart det är bra väder, det brukar det vara då (jag har koll).

  • nennesjuttioåtta

    lappis – uh oh, hoppas att din känsla är fel och att de helt enkelt inte har haft tid att landa på marken efter ett VUL som såg bra ut

Svar på tråden Hur man fastnar och aldrig kommer loss igen